Samsun belediyesinde mühendis olarak görev yapan İlker Mutlu, sinemaya olan tutkusu ile de tanınıyor. İki karpuzu bir koltuğa sığdıran Mutlu beş yıl üzerinde çalıştığı büyük emekler harcayarak, yazdığı altı yüz sayfalık yeni romanı GÖLGENİ ARDINA AL’ı” raflardaki yerini aldı.
Romanı hakkında açıklamada bulunan yazar İlker Mutlu, “Romanım GÖLGENİ ARDINA AL’ı çok seveceksiniz. Perşembe’nin tuhaf sevdası ister istemez saracak sizi. Elçin Beg Vahapzade’nin tutkulu arayışında kaybolacaksınız. Sevginin hırsı yenişine şahit olacaksınız en gaddar karakterlerde bile.

Baba ve anne özlemiyle büyümüş çocukların her an ümide evirilecek hüzünleriyle gözleriniz dolacak. Dostlukların ve aşkların geçmişte kalmadığını ve hala dünyada hüküm sürdüğünü göreceksiniz. İfade edilemeyen, bastırılamayan duygularını yaşayacaksınız karakterlerimle birlikte. Hani ayrı dünyaların insanları aşıklar olur ya, aynen öyle ayrı dünyalara ait babalar ve evlatlarının kendilerine başka aileler oluşturma çabaları sizi derinden etkileyecek. Birbirlerini ölümüne seven, ama birbirlerine bir o kadar düşman karakterlerle dünyanın siyah ve beyazdan ibaret olmadığını bir kere daha idrak edeceksiniz. Aga Kasım ve isimleri günlerden oluşan yedilisi, işine tutkuyla bağlı komiserler Cemil ve Cumhur, yıllar sonra mekanikleşmiş hayatında aşkı bir defa daha yaşama şansı yakalayacak olan eskort Olga, başına buyruk, ama bir o kadar da insan sever müzisyen Candan, eşiğini atlamak olduğu ölümü her an atlatacakmış hissiyle ama o anın da bugünden yarına gelecek olduğunun bilinciyle yaşayan suç baronu Zeynel Beyaz, ifadesiz yüzünden duyguları belli olmayan, sırf kendine düşman bir gazino patronu olan Battal, bir zamanlar sahnelerin tozunu attıran, ama şimdi yetmişinde, çökmüş bir tuvalet bekçisi haline düşmüş Neriman Tarhan ve daha nice nice hikayelere sahip onlarca kahramanın şaşırtıcı detaylarla kesişen yolları, GÖLGENİ ARDINA AL adlı bu romanımda soluksuz okuyacaksınız. Diyen yazar İlker Mutlu, okurlarına; “Yaklaşık altı yüz sayfa romanı bir çırpıda bitirmenizi sağlayacak… Bu roman bunu başarma arzusuyla, tutkuyla yazıldı. Alın ve bu romanı yazarken geçen beş yıllık tutku dolu yolculuğumu benimle paylaşın” diyor..

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Oldboy (2024) Bir Psikopatın Günlüğü (2020) Madame (2018) Oppenheimer (2023) Lego Filmi - The Lego Movie (2014) Afacan ve Kurbağa Surat - Orla Frosnapper - Freddie Frogface (2011)