Eski tiyatro oyuncusu, hastalık hastası, cimri, huysuz ama bir o kadar da komik bir ihtiyarın, bulanık hafızasında canlanan eğlenceli, aşklı, entrikalı, danslı, rengarenk müzikal “Huysuz”; ince esprileri, hayata ince dokunuşlarıyla kahkaha garantili bir akşam vaad ediyor! Enerjik performanslarıyla harikalar yaratan oyuncuları, dikkat çeken müzik, dekor ve kostümleriyle “Huysuz”; 4 Mart Salı akşamı saat 20:30’da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahnelenecek!

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu “Huysuz”; son yıllarda başarılı müzikallere imza atan Engin Alkan, televizyon ve sinemanın güzel ve yetenekli yüzü Deniz Uğur,  BKM yapımlarının yanı sıra sinema filmlerinden de tanıdığımız Büşra Pekin, Gülhan Tekin, Umut Temizaş, Esra Akbaş ve Haki Biçici’yi aynı sahnede buluşturuyor.

İBB Şehir Tiyatroları’nda sahnelenen iki başarılı müzikal komedi “İstanbul Efendisi” ve “Şark Dişçisi” oyunlarının yönetmeni Engin Alkan’ın yazıp yönettiği “Huysuz”; bol gülmeceli, yüksek tempolu, interaktif seyirliğiyle yıllarca dilden dile anlatılan komedilerin lezzetini yakalıyor ve seyircisine tiyatro izlemenin keyfini yaşatıyor.

Engin Alkan, Büşra Pekin, Deniz Uğur, Haki Biçici, Gülhan Tekin, Umut Temizaş ve Esra Akbaş’ın rol aldığı kahkahası bol müzikal gösteri “Huysuz”un; müzikleri Selim Atakan’ın, koreografisi Senem Oluz’un, dekor ve ışık tasarımı Cem Yılmazer’in, kostüm tasarımı Tomris Kuzu’nun, dramaturjisi ise Sinem Özlek’in imzasını taşıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Şeflerin Savaşı - Comme Un Chef (2014) Adalet Oyunu (2011) Bir Skandalın Peşinde - May December (2023) Güz Sancısı (2009) Son Kahraman - John Rabe (2010)

Leave a comment