Yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı senaryosunu Cüneyt İnal’ın yazdığı yapımcılığını Barakuda Filmin üstlendiği başrollerini; Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Özge Ulusoy, Bülent Çolak, Ahmet Sarsılmaz, Bora Akkaş, Şinasi Yurtsever, Tolga Canbeyli, Gizem Akman ve Mine Teber’in paylaştığı komedi filmi “Geniş Aile Her Türlü” filminin galası önceki akşam Özdilek Cinetime’da gerçekleştirildi.

Filmin başrol oyuncularının yanı sıra pek çok ünlü isimin (Hakan Peker, Simge Selçuk, Seda Türkmen, Canan Özkan, Şule Zeybek, Ali Tutan, Hamdi Kahraman, İrem Helvacıoğlu) de ilgi gösterdiği gala renkli görüntülere sahne oldu. Birlikte basın karşısına geçen filmin oyuncuları kahkaha ve eğlencenin garanti olduğunu sinemaya gidenlerin “Geniş Aile Her Türlü” ’den gülerek çıkacaklarını belirttiler.

Kumarhaneler Kralı Paçacı’ya yüklü miktarda borçlanan Cevahir ve Bilal’in bu kez Kıbrıs’ta geçen kahkaha ve sürprizlerle dolu maceralarını konu alan “Geniş Aile Her Türlü” 4 Kasım’da vizyonda.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Durak (2017) İntikam Meleği - Peppermint (2018) Arkadaştan Öte - Friends With Benefits (2011) Azap (2015) Mucize Aynalar (2024) Uzun Yol (2014)

Leave a comment