Dünyanın En Güzel Kokusu

Konu: Aşkın, flörtün, evliliğin tükendiğinde, yeni bir ilişki şekli bulunması gerektiğine inanan, ilişkiye doymuş şarkı sözü yazarı bir adam, Hakan (Rıza Kocaoğlu) ve o adamın en iyi arkadaşı, zor zamanlarında hep yanında olan bir kadın, Derya (Tuba Ünsal). Karşılarına kim gelse sığ kalır, ilişki yaşamak ve evliliği düşünmek bile onları zorlar. Öte yandan her ikisi de giderek büyüyen bir çocuk özlemi duymaktadır. Ve bir gün Hakan, ikisinin evlenip bir çocuk yapmalarını teklif eder. Her şey gelenek ve göreneklere uygun olacak, çocuk doğduktan sonra ise bugünün ilişkilerine inanmayan bu iki insan ayrılacak, özlem duydukları tek varlık olan çocuklarını, ayrı yaşayan anne baba gibi büyüteceklerdir. Derya’yı zorlar bu teklif, önce kabul etmez; ancak bir gün ne olduysa gelip bu teklifi kabul ettiğini söyler.

Gösterim Tarihi: 12 Şubat 2016
Dağıtım: Bir Film
Yapım: Endemol Shine Türkiye – Böcek Film
Yapımcı: H. Hakan Eren, İpek Sorak, Gökhan Tatarer
Süpervizör: Ömer Faruk Sorak
Yazan, Yöneten: Uğur Yağcıoğlu
Yapım Uygulama: Filmevi, Ajanstuba
Uygulayıcı Yapımcı: Ali Temiz
2. Yönetmen: Gökhan Ayiz
Yardımcı Yönetmen: Özge Eren
Görüntü Yönetmeni: Cihan Gedik
Amsterdam Görüntü Yönetmeni ve Fotoğraflar: Metin Dağ
Sanat Yönetmeni: Gizem Akar
Kurgu: Yakup Baysal
Müzik: Mert Tünay
Kostüm: Heycan Kaya
Set Amiri: Cengiz Çirkin
Ses: Mustafa Özyurt
Işık Şefi: Osman Şenel
Post Prodüksiyon: Erdem Ateş Tez
Oyuncular:
Derya: Tuba Ünsal
Hakan: Rıza Kocaoğlu
Çetin: Burak Altay
Kübra: Esra Ruşan
Faruk: Nezih Tuncay
Safiye: Feriha Eyüpoğlu
Ceyhan: Açelya Akkoyun
ve
Semiha Bezek, Gözde Kocaoğlu, İrfan Kangı, Tuğçe Altuğ, Latif Koru, Esra Akpınar, Oğuz Okul, Burcu Kuş, Mehmet Erdem, Oğulcan Kızıltuğ, Derya Aral, Yankı Bersis Şen, Rüzgar Berslan Şen, Mira Neris Şen

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
ONE PIECE FILM: RED (2022) Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014) Elveda İlk Aşk - Goodbye First Love (2012) Kahraman İkili - Free Birds (2013) Aşka Dair - The Man Who Loves (2009) Sırrı Cin (2023)

Leave a comment