DEV AVCISI JACK
“JACK THE GIANT SLAYER”

Genç bir çiftçinin farkında olmadan dünyamız ve korkunç dev ırkının dünyası arasında açtığı kapı, eski bir savaşın tekrar alevlenmesine neden olur.
Asırlar sonar tekrar yeryüzüne çıkan devler, bir zamanlar kaybettikleri toprakları geri kazanmak isterler. Jack (Nicholas Hoult) adlı genç adam devleri durdurmak için hayatının savaşına girişmek zorunda kalır. Bir krallık ve halkı, ayrıca da cesur bir prensesin aşkı için savaşan Jack, sadece efsanelerde yer aladığını sandığı durdurulamaz savaşçılarla yüz yüze gelir…ve artık kendisi bir efsane olma şansını yakalamıştır.
Ünlü film yapımcısı Bryan Singer 3 Boyutlu epik aksiyon macera filmi “Dev Avcısı Jack / Jack the Giant Slayer”in yönetmeni. Başrolde Nicholas Hoult (“X-Men: First Class”) yer alıyor. Filmde ayrıca Eleanor Tomlinson, Prenses Isabelle rolünde; Stanley Tucci (“Captain America: The First Avenger”) Lord Roderick rolünde; Ian McShane (“Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides,” HBO dizisi “Deadwood”) Kral Brahmwell rolünde; Bill Nighy (“Harry Potter and the Deathly Hallows”) devlerin lideri General Fallon rolünde; ve Ewan McGregor da (“Star Wars,” “The Ghost Writer”) saray muhafızı Elmont rolünde yer alıyorlar.
Senaryo Darren Lemke, Christopher McQuarrie ve Dan Studney’ye, hikaye Darren Lemke & David Dobkin’e ait.  Yapımcılar; Neal Moritz, David Dobkin, Bryan Singer, Patrick McCormick ve Ori Marmur, ile Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Garcia, Toby Emmerich, Richard Brenner, Michael Disco. Yönetici yapımcı John Rickard.
Görüntü Yönetmeni Newton Thomas Sigel (“X-Men,” “Superman Returns”), kurgu John Ottman (“X2,” “Superman Returns”).  Yapım tasarımcısı Gavin Bocquet (“Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith”).
New Line Cinema, Legendary Pictures işbirliği ile sunar; “Dev Avcısı Jack / Jack the Giant Slayer”. 1 Mart 2013’ten itibaren tüm dünyada vizyona girecek film Türkiye’de 22 Mart’a vizyona girecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Açık Pencereler - Open Windows (2014) Luis ve Uzaylı Dostları - Luis and the Aliens (2019) Dede Korkut Hikayeleri: Salur Kazan: Zoraki Kahraman (2017) Şeytan - Devil (2010) Bensiz (2014) Bu Dünyanın Dışında - The Space Between Us (2017)

Leave a comment