“CHARLIE’NİN MELEKLERİ™ “CHARLIE’S ANGELS™”

Yönetmen Elizabeth Banks’ten yeni jenerasyonun korkusuz Charlie’nin Melekleri geliyor.
Bank’in güçlü vizyonuna göre, Kristen Stewart, Naomi Scott, ve Ella Balinska uluslararası düzeye yayılan gizemli güvenlik ve araştırma ajansı Charles Townsend için çalışıyorlar Dünya’nın en zeki, cesur ve yüksek düzeyde eğitimli kadınları, yerkürenin her yerinde, farklı Bosley’ler tarafından yönetilen ve en zorlu görevleri üstlenen Melekler takımları olarak görev yapıyorlar.

Yapım Bilgileri
Yönetmen Elizabeth Banks, Charlie’nin korkusuz meleklerinin bir sonraki kuşağını yeniden uçuşa geçiriyor. Banks’in cesur vizyonuyla çektiği filmde, Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska, uluslararası boyutaki güvenlik ve soruşturma bürosu gizemli Charles Townsend için çalışıyorlar.

Artık gezegenin dört bir yanında en zorlu görevleri üstlenen, dünyanın en zeki, en cesur ve en iyi eğitilmiş kadınlarından oluşan Melek takımları ve her takımın ayrı bir Bosley’si vardır.

Columbia Pictures; Perfect World Pictures ve 2.0 Entertainment işbirliğiyle, bir Brownstone-2.0 Entertainment-Cantillon Company yapımı olan, Elizabeth Banks filmi “Charlie’s Angels/Charlie’nin Melekleri”ni sunar. Başrollerini Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Noah Centineo ve Patrick Stewart’ın üstlendiği filmi Elizabeth Banks yönetti. Filmin yapımcılığını Doug Belgrad, Elizabeth Cantillon, Max Handelman ve Elizabeth Banks; yönetici yapımcılığını ise Matthew Hirsch, Leonard Goldberg, Drew Barrymore ve Nancy Juvonen gerçekleştirdi. Filmin Evan Spiliotopoulos ve David Auburn tarafından yazılan hikayesini Elizabeth Banks senaryolaştırdı. “Charlie’s Angels/Charlie’nin Melekleri”nin görüntü yönetimi ASC’den Bill Pope’un, yapım tasarımı Aaron Haye’in, kurgusu ACE’den Alan Baumgarten’ın, kostüm tasarımı Kym Barrett’in, müziği ise Brian Tyler’ın imzasını taşıyor. Filmin müzik amirliğini Julianne Jordan ve Julia Michels gerçekleştirdi.

Bir bölümü, aralarında Four Seasons Hotel Sultanahmet’in de yer aldığı, İstanbul’da farklı lokasyonlarda çekilen “Charlie’s Angels/Charlie’nin Melekleri”, Türkiye’de 29 Kasım’da Türkçe dublaj ve altyazılı seçenekleriyle gösterime girecektir.

Yönetmen: Elizabeth Banks
Senaryo: Elizabeth Banks
Hikaye: Evan Spiliotopoulos ve David Auburn
Yapımcılar: Doug Belgrad
Elizabeth Cantillon
Max Handelman
Elizabeth Banks
Yönetici Yapımcılar: Matthew Hirsch
Leonard Goldberg
Drew Barrymore
Nancy Juvonen
Oyuncular: Kristen Stewart
Naomi Scott
Ella Balinska
Elizabeth Banks
Djimon Hounsou
Sam Claflin
Noah Centineo
ve Patrick Stewart

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cüce Dedektif Şerlok - Sherlock Gnomes (2018) Predators (2010) Bir Düşüşün Anatomisi - Anatomy of a Fall (2023) Kod Adı: K. O. Z. (2015) Umudun Kıyısında (2017) Pele: Bir Efsanenin Doğuşu (2016)