“BORÇ HARÇ” 18 OCAK’TA SİNEMALARDA!
MİLYONLARIN İZLEDİĞİ OĞUZHAN UĞUR ŞİMDİ SİNEMA PERDESİNDE!

Yapımını Nays Film’in, yönetmenliğini Efe Hızır’ın, senaristliğini Hasan Karakuş ve Hande Turan’ın yaptığı; başrollerinde Oğuzhan Uğur, Melisa Akman, Burak Topaloğlu, Esra Kucur, Esma Soysal, Gökçe Özyol ve Cenk Durmazel’in paylaştığı Borç Harç 18 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak.
Sosyal medya bu filmi konuşuyor
Youtube’da hazırladığı PİNÇ isimli talk show ve Babala TV adlı kanalıyla milyonlarca kişiye ulaşan Oğuzhan Uğur, başrolünde olduğu ilk sinema filmiyle izleyicisiyle buluşacak. Filmin bugün yayınlanan fragmanı ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.


“200 binlik borç 2 milyon lira oldu, şimdi ne yapacağız?”
Evlilik planları yaptığı sevgilisiyle son anda ayrılan ve bir televizyon kanalında troll haberler yaparak çalışan Murat, kendini büyük bir borç batağı içerisinde bulur. Bu bataktan kurtulmaya çalışan Murat, patronundan gelen bir teklifle kendini TV’nin başında bulur. Ancak Murat kısa sürede başına konan talih kuşunun niyetinin pek de iyi olmadığını anlayacaktır.

Konu: Evlilik planları yaptığı sevgilisiyle son anda ayrılan ve bir televizyon kanalında troll haberler yaparak çalışan Murat, kendini büyük bir borç batağı içerisinde bulur. Bu bataktan kurtulmaya çalışan Murat, patronundan gelen bir teklifle kendini TV’nin başında bulur. Ancak Murat kısa sürede başına konan talih kuşunun niyetinin pek de iyi olmadığını anlayacaktır.

Yönetmen: Efe Hızır
Oyuncular: Oğuzhan Uğur, Melisa Akman, Burak Topaloğlu, Esra Kucur, Esma Soysal, Gökçe Özyol, Cenk Durmazel

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hafta Sonu - Weekend (2014) Son Şarkı - The Last Song (2010) Dijital Esaret (2022) Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları - The Hobbit: The Desolation Of Smaug (2013) Karayel Poyraz (2015) Küçük Kahramanlar - Gnome Alone (2018)