Zeynep Üzerine Neden “Kerem Sayer Bu Okulun Kralıdır” Yazılı Bir Tişört Giyiyor?
Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç ve Gökçe Yanardağ’ın paylaştıkları büyük beğeni ile izlenen dizisi “Güneşi Beklerken”in bu akşam (27 Ekim Pazar) ekrana gelecek bölümünde, Zeynep’in üzerinde Kerem’in resmi olan ve“Kerem Sayer Bu Okulun Kralıdır” yazılı bir tişörtle okulda gezmesi damgasını vuracak.
Zeynep’i kendisinden nefret ettirmek için eski haline geri dönen Kerem durulmuyor. İşe Yağmur ile uğraşarak başlayan Kerem yeni hedefiyle Zeynep’i yine kışkırtmayı beceriyor. Zeynep ise Kerem’in eski günlerdeki haline dönmesiyle onunla çatışmaya ve ona karşı gelmeye devam ediyor. Girecekleri yeni bir tartışma sonucunda ise Zeynep üzerinde “Kerem Sayer Bu Okulun Kralıdır” yazılı bir tişörtle tüm okulu gezmeyi kabul ediyor.
Peki Zeynep neden Kerem’in sunduğu bu teklifi göze alıyor? Yoksa Zeynep artık Kerem’e karşı gelemeyeceğini mi anlıyor? Ya da Zeynep yaşanan tüm olaylardan sonra pes mi ediyor?
Hepsinin ve daha fazlasının cevabı “Güneşi Beklerken”in sürprizlerle dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sonbahar (2008) Kesik - The Cut (2014) Atlıkarınca (2011) Arabalar 3 - Cars 3 (2017) Paranormal Activity (2010) Çam Yarması: Çok Gülecez Çok (2017)

Leave a comment