Yerçekimi

Akademi Ödülü ® kazanan Sandra Bullock (“The Blind Side”, “The Proposal”) ve George Clooney (“Up in the Air,” “Syriana”) “Yerçekimi,” sonsuz içine çeker bir kalp-vurma gerilim yıldızlı ve derin uzay affetmez bölge. Film Oscar ® adayı Alfonso Cuaron (“Children of Men”) tarafından yönetildi.
Bullock çekilmeden önce yaptığı son uçuş komuta tecrübeli astronot Matt Kowalsky (Clooney) ile Dr Ryan Taş, ilk servis göreve parlak bir tıbbi mühendisi, oynar. Ama görünüşte rutin uzay yürüyüşü, felaket gör. Mekik Taş ve Kowalsky tamamen yalnız-gergin şey birbirine bırakarak ve karanlığın içine dışına, yok edilir.
Sağır edici sessizlik onlar Dünya’ya herhangi bir bağlantı… ve kurtarma için bir şans kaybettik söyler. Korku panik döner gibi, hava her yudum az oksijen kalanları uzakta yiyor.
Ama tek eve alan korkunç genişlik içine daha fazla dışarı çıkmak için olabilir.
“Gravity” Alfonso Cuaron & Jonás Cuaron tarafından yazılmıştır. Alfonso Cuaron ve David Heyman (“Harry Potter” filmleri) filmin üreticileridir. Chris deFaria (“Happy Feet Two”) Nikki Penny (“Clash of the Titans”) ve Stephen Jones (“bilmek”) yönetici yapımcıları olarak görev yaptı.
“; Yapım tasarımcısı Andy Nicholson (sanat yönetmeni denetlemek Alice Harikalar Diyarında”); editörleri Alfonso Cuaron ve Mark arkası sahneleri ekibi birden fazla Oscar ®-adayı görüntü yönetmeni Emmanuel Lubezki’nin (“Children of Men”, “Yeni Dünya)” içerir Sanger (görsel efekt editörü “Alice Harikalar Diyarında”) ve kostüm tasarımcısı Jany Temime (“Harry Potter” filmleri). Etkileri Oscar ® adayı görsel efekt süpervizörü Tim Webber (“The Dark Knight”) ve Oscar ® ödüllü özel efekt süpervizörü Neil Corbould (“Gladiator”) tarafından ele alınmıştır. Müzik Steven Price (“Blok Saldırı”) gereğidir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
İkinci Şans (2016) Karmakarışık - Tangled (2010) Popüler - Populaire (2013) Çift’lik Bank: Tosun Firarda (2018) Kara Bela (2015) DONBASS (2018)

Leave a comment