DELİORMANLI’NIN BAŞ DÜŞMANI TAHSİN KARA KARAKTERİ GÜRKAN UYGUN’LA HAYAT BULACAK…

Kurtlar Vadisi’nin Memati’si, Muhteşem Yüzyıl’ın Mimar Sinan’ı gibi birçok unutulmaz karakterlere hayat veren Gürkan Uygun, bu kez Deliormanlı sinema filmindeki Tahsin Kara rolüyle Türk Sinema tarihine “En kötü” adam olarak imzasını atmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” filminin kötü adamı Gürkan Uygun oldu. İlk kez bu kadar kötü bir karakteri canlandıracak olan Gürkan Uygun, canlandıracağı Tahsin Kara karakteriyle seyirciyi şaşkınlık içinde bırakacak…
Çekimlerine başlanan filmin başarılı ve usta oyuncusu Gürkan Uygun, “Bu güne kadarki rollerimden çok farklı bir karakter var… Tahsin Kara şeytani, zorlayıcı gerçekten kötü bir adam, bu adamdan herkes öyle nefret edecek ki… Çok ipucu vermeyeyim sürpriz olsun… Bu karakter benim içinde farklı bir deneyim olacak. Murat ve ekibiyle daha öncede çalıştık, keyifli bir ekip yine beraberiz. Deliormanlı hikayesi ve oyuncularıyla güçlü bir film, bu projede olduğum için bende çok heyecanlıyım’’ dedi.
Filmin yönetmeni Murat Şeker ise, “Türkiye de karakter oyuncusu dendiğinde akla gelen ender isimlerden biri Gürkan Uygun… Onunla çalışmanın keyfi de ayrı… Gürkan Uygun, Deliormanlı’nın baş düşmanı Tahsin Kara karakteriyle Türk Sinema tarihinin “en kötü” adamlarından biri olacak diye düşünüyorum” dedi.
Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” filminin 1 Nisan 2016 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sokak Dansı 3D - Step Up 3D (2011) Hayat Avcısı - The Imposter (2013) Lanetli Sular - Nereus (2019) Parlak Yıldız - Bright Star (2010) Gassal (2015) 1976 (2023)

Leave a comment