NETFLIX, YENİ FANTASTİK DİZİSİ SHADOW AND BONE’UN İLK KARELERİNİ PAYLAŞTI

Shadow and Bone, 23 Nisan’da tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te

Leigh Bardugo’nun tüm dünyada en çok satan Grishaverse romanlarından uyarlanan Shadow and Bone, yetim bir asker olan Alina Starkov’un savaş mağlubu ülkesini kurtarabilecek özel bir gücü keşfetmesiyle başlıyor. Karanlıklar Diyarı’ndaki tehdidin büyümesiyle, Alina, Grisha isimli seçkin bir büyülü asker ordusuna katılıp bildiği her şeyden uzaklaşır. Gücünü geliştirmek için mücadele verdiği sırada, müttefiklerin ve düşmanların bir olabileceğini ve dünyadaki hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar. Karizmatik suçlulardan oluşan tehlikeli bir grubun da oyuna dahil olması, hayatta kalmak için sihirden çok daha fazlasının gerektirdiğini öğretecek.
Shadow and Bone, Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey) ve Ben Barnes (General Kirigan)’ın başrollerinde yer aldığı 21 Laps Entertainment’ın bir Netflix prodüksiyonudur.
Dizi Sorumlusu / Yürütücü Yapımcı / Senarist: Eric Heisserer
Yazar ve Yürütücü Yapımcı: Leigh Bardugo
Yürütücü Yapımcı ve Yapımcı: Lee Toland Krieger
Yürütücü Yapımcılar: Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen, Josh Barry (21 Laps Entertainment) ve Pouya Shahbazian (Loom Studios)
Çekim Yeri: Budapeşte, Macaristan
Format: 1 saat x 8 bölüm

Oyuncu Kadrosu: Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey), Ben Barnes (General Kirigan), Sujaya Dasgupta (Zoya Nazyalensky), Danielle Galligan (Nina Zenik), Daisy Head (Genya Safin), Simon Sears (Ivan), Calahan Skogman (Matthias Helvar), Zoë Wanamaker (Baghra), Kevin Eldon (The Apparat), Julian Kostov (Fedyor), Luke Pasqualino (David), Jasmine Blackborow (Marie), Gabrielle Brooks (Nadia)

Eric Heisserer (dizi sorumlusu) ve Leigh Bardugo (yazar), paylaşılan ilk kareler ile birlikte hayranların bu yeni diziden neler bekleyebileceklerini anlatıyor:

Leigh Bardugo: Shadow and Bone çok farklı bir fantezi dünyasında geçiyor. Orta Çağ İngiltere’sini değil, palalar yerine mükerrer ateşli tüfekleri kullanan Rus İmparatorluğu’nu düşünün. Bu dizi, önemli olmadığı düşünülen insanların yaptıklarını ortaya koyan bir hikaye. Savaşlar, sihir ve karakterler arasındaki ilişkilerin hikayede böylesine destansı bir şekilde anlatıldığını görmek inanılmazdı. Bu görseller elimizde ne olduğuna dair sadece küçük bir ipucu veriyor. Olağanüstü bir yeteneğe sahip bir haritacı, onu kullanmak isteyen insanlar, onu korumak için her şeyi yapacak olan bir izci ve dahil olan herkes için çok büyük bir soruna neden olacak haydut ve hırsızlardan oluşan bir ekip.

Eric Heisserer: Bu görseller Leigh’in kitaplarında yarattığı geniş ve dokunaklı dünyaya bir bakış sunuyor. Set tasarımından kostümlere kadar yaratılan diller, üniformalar, para birimleri ve sanatsal seçimlerle, olayların Ketterdam ve Ravka gibi kurgusal topraklarda yaşanmış bir his yaratması için yorulmadan çalıştık. Romanları okuduğunuzda Grishaverse’in dünyasında kayboluyorsunuz ve umuyoruz ki hem yeni hem de var olan hayranlar diziyi izlediklerinde aynı duyguyu yaşarlar. Dizinin inanılmaz derecede tutkulu bir hayran kitlesi var ve Shadow and Bone’daki sihri yeni izleyicilerin keşfetmesi için sabırsızlanıyoruz.

Shadow and Bone Sosyal Medya Kanalları
Twitter: www.twitter.com/shadowandbone_
Facebook: www.facebook.com/ShadowAndBoneTV/
Instagram: www.instagram.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Me Nokta Ali (2021) Baba - The Father (2021) Victor Frankenstein (2015) Son Düello - The Last Duel (2021) İblis Karanlığın Sahibi 2 (2023) Devir (2013)