Şaşkın Aşıklar yeniden sahnede!
Yazar Marc Camoletti’nin aynı adlı eserinden uyarlanan komedi oyunu Şaşkın Aşıklar pandemi önlemleriyle 13 Kasım’da tekrar sahnelenmeye başlıyor. İrfan Kangı’nın yönettiği oyunda Melda Gür, İrfan Kangı, Zeynep Gülmez, Cem Kılıç ve Burcu Binici rol alıyor. Ünlü oyuncu kadrosuyla İstanbul sahnelerini şenlendirmeye hazırlanan oyun; evli Fransız çiftin eşlerini aldatma hikayesini komik ve eğlenceli bir dille anlatıyor.
Yazan: Marc Camoletti
Çeviren: Can Kapyalı
Yöneten: İrfan Kangı
Oyuncular: Melda Gür, İrfan Kangı, Zeynep Gülmez, Cem Kılıç, Burcu Binici
SÜRE: 110 DK
2 PERDE
13 Kasım 2020 Akatlar Kültür Merkezi 20:30
20 Kasım 2020 Kadıköy Halk Eğitim Merkezi 20:30
30 Kasım 2020 Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi 20:30

ŞAŞKIN AŞIKLAR
Bernard elektronik alanında başarılı bir yöneticidir. Eşi Jacqueline ise antika eşyalarla ilgilenmekte, bu işin ticaretini yapmaktadır. Bernard bir bilgisayar fuarında Brigitte ile tanışmıştır. Aralarında bir yakınlık doğmuştur. Eşi Jacqueline hafta sonu evden ayrılarak anne ve babasını ziyarete giderse, ev boş kalacaktır. Eşine bir iş için Marsilya’ya gideceğini söyleyen Bernard, onu da anne ve babasının yanına gitmeye ikna eder. Esasen Bernard’ın hafta sonu evden ayrılacak olması, Jacqueline içinde bir fırsat olur. Bu fırsatı henüz tanıştığı Robert’le değerlendirecektir. Hem böylece, Robert’in ısrarla kendisini evine çağırmasından da kurtulmuş olacaktır. Bernard ve Jacqueline için Anna’nın evde kalması sorun olur. Bu sorunda Anna’ya bir miktar para verilerek, tatile yollanmasıyla çözülecektir.

Ne var ki Anna parayı harcamamak için evden ayrılmaz. Evi boş bilen Bernard Brigitte’le, Jacqueline de Robert’le geç saatlerde ayrı ayrı eve dönerler. Anna’nın evde kalışı mucizeler yaratacak ve hiç kuşkusuz bir ailenin yıkılmasını önleyecektir. Camoletti mutluluğun hatalardan ders alınarak elde edildiğini söylüyor. Şaşkın Aşıklar gerçekten eğlendirici, hareketli sahneleriyle bu gerçeği izleyiciye başarıyla kanıtlıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Narsistle Aşk - Just The Two of Us (2024) Bir Gevrek Bir Boyoz İki de Kumru (2013) Aptallık Çağı - The Age of Stupid (2009) Gün Batımı - Sundown (2022) Motel - The Bag Man (2014) Mihrez: Cin Padişahı (2015)