Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in yaptığı ve eğlenceli bir aşk hikâyesinin anlatıldığı yeni romantik komedi Şahane Damat’ın setinden ilk görüntüler basınla paylaşıldı.  İstanbul’da yapılan çekimlerde oyuncular ve yönetmen Raşit Çelikezer’in çalışmaları görülüyor. Dizinin genç ve sevilen başrol oyuncularından Burcu Özberk’in makyaj yaparken ve yönetmeniyle sahne çalışırken görüntüleri bulunuyor. Yayınlanan ilk teaser’da balkondan düşme sahnesiyle efsane bir karakter yaratacağının sinyalini veren usta sanatçı Nükhet Duru ise hastane odasındaki sahnesinde fotoğraflanmış. Dizinin “şahane damadı” başrol oyuncusu Ali Ersan Duru da set fotoğraflarında görülüyor. Dizinin eğlenceli karakterlerine can veren diğer usta oyuncuların da setten fotoğrafları bulunuyor.
Yapımcılığını duayen isim Osman Sınav’ın yaptığı Şahane Damat son dönemin merakla beklenen en eğlenceli dizilerinden biri olarak görülüyor.
Kalabalık ve sevilen bir oyuncu kadrosundan oluşan Şahane Damat, izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Son dönemin yeni ikilisi olarak görülen dizinin genç ve yetenekli başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun yanı sıra usta sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da kadroda yer alıyor. Şahane Damat’a renk katan diğer sanatçılar ise Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Mert Carim, Selen Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun, Selim Gürata ve Anıl İlter.
Sürprizlerle dolu, eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Şahane Damat” 21 Haziran Salı günü saat 20.00’de Star TV’de izleyici ile buluşuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sadakatsizler - Les Infideles - The Player (2012) Ölümcül Snowboard - Let It Snow (2022) Kalbim Sende - Don Jon (2013) Hayata Röveşata Çeken Adam - A Man Called Otto (2023) Babalar Savaşıyor - Daddy’s Home (2016) Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci - Bölüm Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)

Leave a comment