“OLANLAR OLDU”

Ata Demirer yeni filmi Olanlar Oldu’yla yaz mevsimini kışın ortasına taşıyor… Oyuncu kadrosunda Tuvana Türkay, Ülkü Duru , Salih Kalyon, Seda Güven ve Renan Bilek’in de bulunduğu filmde Demirer, iki ayrı kişi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Hazırlanan kostümler, peruk ve makyajla 60’larında bir kadın olan Döndü’yü canlandıran Demirer’in bu performansı akıllardan silinmeyecek.

Ünlü oyuncu hem kaptan Zafer hem de onun annesi Döndü karakterlerine hayat verdi. Bir Ege kasabasında geçen hikayede, oğlunun mürvetini görmek isteyen Döndü, gelin adayı olarak kasabanın güzeli Mehtap (Seda Güven)’ı düşünürken, bir anda ünlü dizi oyuncusu Aslı (Tuvana Türkay)’nın olaylara dahil olmasıyla olanlar olur…
‘Olanlar Oldu’nun yönetmen koltuğunda Eyyvah Eyvah filmlerinin yönetmeni Hakan Algül oturuyor. Senaryosunu Ata Demirer’in kaleme aldığı film 20 Ocak’ta sinemalarda!

Vizyon Tarihi: 20 Ocak
Yapımcı: BKM
Yönetmen: Hakan Algül
Senarist: Ata Demirer
Oyuncular: Ata Demirer, Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon, Renan Bilek, Seda Güven, Toprak Sergen, Ali Yoğurtçuoğlu, Bedir Bedir, Gümeç Alpay, Bige Önal, Murat Okay, Tuna Kırlı, Efe Akercan, Esat Polat Güler ve Derya Alabora.

‘Olanlar Oldu’ Fragman:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Earwig (2022) Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born (2019) Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings (2014) Üzgünüz, Size Ulaşamadık - Sorry We Missed You (2019) Şeytanın Pabucu (2008) Dedektif Dee: Gizemli Alev - Detective Dee and the Mystery of Phantom Flame (2012)

Leave a comment