KADEHLER,
MUSTAFA ALABORA’NIN
YENİ YAŞI ve SÜRPRİZ KİTABI
“İŞİM GÜCÜM YAŞAMAK” İÇİN KALKTI!

Öğrencileri, set arkadaşları ve kadim dostları sıcacık muhabbette buluştu.

Usta sanatçı Mustafa Alabora doğum gününde; sanat, mücadele ve aşkla ördüğü yaşam serüveni “İşim Gücüm Yaşamak” kitabını dostlarıyla paylaştı!

Alabora; “İşiniz gücünüz yaşamak olsun! Unutmayın dünya hep ileri gider buna ayak uydurmak için hep birlikte yeni kalalım.” diyerek dostlarına kadeh kaldırdı. Madam Despina’da gerçekleşen sevgi ve muhabbet dolu doğum gününde dostları Müjdat Gezen, Halil Ergün, Haldun Dormen, Nurgül Yeşilçay, Nebil Özgentürk, Çoşkun Aral, Betül Arım, Derya Alabora, Ömer Dormen, Mehmet Turgut, Zeynep Özbatur Atakan, Kandemir Konduk, Sumru Dinçel, Atacan Arseven, Arzu Okay, Orhan Topçuoğlu, öğrencileri Derya Karadaş, Ahu Türkpençe, Alper Kul, Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Apo Kaya, Şeyla Halis, Melina Özpromodos, Aykut Taşkın, Rıza Sönmez ve Poyraz Karayel ekibinden Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Emel Çölgeçen, Ali İl, Kanbolat Görkem Arslan, Celil Nalçaka, Cem Cücenoğlu, Müge Akyamaç, Ece Özdikici, Çağrı Lostuvalı, Ender Mıhlar, Gülçin Hatıhan Alabora’yı yalnız bırakmadı.

Mustafa Alabora, kadim dostları, her biri kariyer basamaklarını başarıyla tırmanan öğrencileri ve Poyraz Karayel dizisinde rol aldığı set arkadaşları, usta oyuncunun şerefine unutulmaz bir gece yaşadı. Alabora’nın doğum gününü kutladığı davete, kendi hayat serüvenini bütün samimiyetiyle anlattığı “İşim Gücüm Yaşamak” adlı sürpriz kitabı damga vurdu. Annesinin vasiyeti üzerine her yıl doğum gününü kutlayan sanatçı bu yıl, edebi bir anlatıya malzeme sağlayacak zenginlikte bir yaşamın yazıya döküldüğü “İşim Gücüm Yaşamak” ile doğum gününe ayrı bir anlam kattı.

Usta oyuncunun, oğlu Memet Ali Alabora’nın fotoğrafı, kitapları, martı kuşu, ağaçlar, İstanbul silueti gibi hayatındaki vazgeçilmezlerin yer aldığı dört katlı doğum günü pastası büyük ilgi gördü. Alabora, pastasını keserken “İşiniz gücünüz yaşamak olsun! Unutmayın dünya hep ileri gider buna ayak uydurmak için hep birlikte yeni kalalım.” diyerek dostlarına teşekkür etti.

Kadehlerin Alabora için kalktığı bol muhabbetli, bol kahkahalı gecede öğrencileri de usta sanatçıya duygu dolu anlar yaşattı.

Kitap Satış Noktaları: D&R
Remzi Kitabevi
İnkılap Yayınevi

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bordo Bereliler 2: Afrin (2018) Aydede (2018) Rec: Ölüm Çığlığı / Rec (2008) Kral Henry - Henri 4 – Henry of Navarre (2011) İkinci Bir Şans - En Chance Till – A Second Chance (2015) Arabalar 3 - Cars 3 (2017)

Leave a comment