Sergide yer alan fotoğraflar iphon’la çekildi.
Sinema yazarı usta gazeteci Atilla Dorsay’ın eşi Leman Dorsay, ilk kişisel fotoğraf sergisini Beşiktaş Belediyesi sergi salonunda fotoğraf severlerin beğenisine sunacak.
Fotğraf sergisi hakkında kısa bir açıklama yapan Leman Dorsay,sonunda hayatta sıra bana geldi..İlk fotoğraf makinem 15 yaş doğum günümde babamın bana hediyesiydi. Bir Welltaflex marka, üstten kare görüntü 6×6 12 pozluk bir makinaydı.Tüm ayarları kendimiz yapardık” diyen Leman Dorsay, “Şimdiki gibi herşey otomatik değildi o vakitler…
Şimdi şipşak cebinden çıkar telefonu, istediğin kadar çek, en iyisini içlerinden seç..
O vakitler kolay mıydı? Film bulmak, çektiğini neden sonra görmek.. Hem masraflı hem zamana dayalı…

Çeşitli dönemlerde değişik makinelerim oldu, ama gene de telefonun rahatlığı başka. Bütün buradaki fotoğrafları iphon’umla çektim. Güzel bulduğum, hoşuma giden bir gün batımı, bir çiçek, deniz veya bulutlar…
Fotoğraflarımın üstünde ne renklerle ne de biçimleriyle oynadım, sadece zoom yaptıklarım var, o kadar. Umarım hoşunuza gider”dedi.

Beşiktaş Belediyesi sergi salonu
1.Levent (MİGROS’un üstü)
Açılış: 2 Eylül- 16-19.00

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sevimli Balık Pupi - Seefood (2012) Demon: Azab-ül Kem (2024) Komplo - Backstabbing for Beginners (2018) Frankenweenie (2012) Ruhlar Bölgesi - Insidious (2011)