KEREM, ZEYNEP’İ ÜZENLERDEN TEK TEK HESAP SORUYOR.
PANİKLEYEN MELİS KAÇACAK YER ARIYOR!

Kanal D’nin yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin; Ebru Aykaç ve Gökçe Yanardağ’ın paylaştıkları büyük beğeniyle izlenen “Güneşi Beklerken”in bu akşam ekrana gelecek heyecan dolu bölümünde; Kerem’in yokluğunu fırsat bilip Zeynep’i üzenler karşılarında Kerem Sayer’i bulacak.

Zeynep- Kerem aşkının ortaya çıkması ile karışan okulda sular durulmuyor.  Zeynep ile ilk kez el ele  okula gelen Kerem, kontrolü tekrar ele alıyor. İlk iş olarak da fotoğrafları dağıtanın peşine düşüyor.  Kerem, Sayer  Koleji’ni  birbirine katarken  öğrendiğinde olacaklardan korkan  Melis, Aksel ile ittifak kuruyor. Peki Kerem gerçeği öğrenebilecek mi? Ve eğer öğrenirse Melis’e nasıl bir tepki verecektir?

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Eğer Yaşarsam - If I Stay (2014) Şipşak Aile - Instant Family (2019) Sihirbazın Çırağı - The Sorcerer’s Apprentice (2010) Gelin (2022) Suikastçı - The Assassin’s Code (2019) Dürüst Hırsız - Honest Thief (2020)

Leave a comment