Kanal D’nin yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, başrollerini; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç ve Gökçe Yanardağ’ın paylaştıkları, büyük beğeniyle izlenen dizisi “Güneşi Beklerken”in çekimlerine her geçen ilgi daha da artıyor. Önceki gün dizinin hayranları sette adeta izdiham yarattı.

Okul sahnelerinin çekimi esnasında sete ziyarete gelen izleyiciler, hayranı oldukları oyuncuları görebilmek için saatlerce kapıda beklediler. Gencinden yaşlısına tüm dizi izleyicileri oyuncuları görebilmek ve onlarla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleri ile yarıştılar. Hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektiren ve onlarla keyifli iletişim kuran oyuncular ise yoğun ilgiden memnun olduklarını söylediler.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Korku Evi - Dream House (2011) Mutlu Canavar Ailesi 2 - Happy Family 2 (2022) Kadın Aklı Erkek Aklı - The Ugly Truth (2009) Uçuş - Flight (2012) Bir Düşüşün Anatomisi - Anatomy of a Fall (2023) Pandora'nın Kutusu (2009)

Leave a comment