MİSAFİRPERVER MUHTAR SİNAN ÇALIŞKANOĞLU
VE KARISI FİLİZ AHMET!

9 yıl aradan sonra görev icabı da olsa tatile çıkmayı başarabilen “Mutlu” ailesinin karavanı yolda Yavaşlar Köyü’ne düşüyor. Tatillerinin bir kısmını Yavaşlar Köyü’nde geçirmek zorunda kalan Türkan Mutlu (Demet Abağ) ve Sıtkı Mutlu (Zafer Algöz) köyün misafirperver muhtarı Murtaza (Sinan Çalışkanoğlu) ve karısı Gülizar’ın (Filiz Ahmet) konuğu oluyor. İstanbullu aile ahırda ağırlanmalı, aynı kaptan kurufasülye yemeli bu misafirperverlik karşısıda ne yapacağını şaşırıyor.

SugarWorkz ve Taff ortak yapımı aile komedisi “GÖREVİMİZ TATİL”in senaryosu Çakalllarla Dans serisinin de yönetmeni Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’ye ait.

Demet Akbağ’ın canlandırdığı “titiz ve fedakar” Türk annesi “Türkan Mutlu”nun eşi “Sıtkı Mutlu”yu Zafer Algöz’ün canlandırdığı filmin diğer rollerinde ise Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkad, Enis Arıkan, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Ahmet, Onur Dilber, Sarp Akkaya, Yılmaz Gruda, Anıl Tetik yer alıyor.

9 yıldır tatile çıkmayan bir ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir!

Ailece bir arada olmanın yenide keşfedileceği eğlenceli tatil macerası, pekçok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır! “Görevimiz Tatil” 23 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.

KÜNYE :

Yapım: SUGARWORKZ & TAFF
Yapımcılar: Murat Şeker & Uğur Şeker & Timur Savcı & Cemal Okan
Yönetmen: Murat Şeker
Senaryo: Murat Şeker-Ali Tanrıverdi
KARAKTER OYUNCU
TÜRKAN MUTLU DEMET AKBAG
SITKI MUTLU ZAFER ALGÖZ
MELİKE MUTLU DENİZ ALTAN
ALİ MUTLU ALİ KEÇELİ
HALUK ÖZER HAKAN BİLGİN
AYŞEN ÖZER ÖZLEM TÜRKAD
CEM NANAY ENİS ARIKAN
MUHTAR MURTAZA SİNAN ÇALIŞKANOĞLU
GÜLİZAR FİLİZ AHMET
CAFER ONUR DİLBER
CEVDET SARP AKKAYA
RIZA DAYI YILMAZ GRUDA
ÇOBAN MEHMET ANIL TETİK

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşk Nerede? (2015) Sürpriz Damatlar - Qu'est-ce qu'on a Fait au Bon Dieu? - Serial (Bad) Weddings (2014) Yepyeni Bir Hayat - A Brand New Life (2010) Demon: Azab-ül Kem (2024) Mia ve Ben: Centopia'nın Kahramanı - Mia and Me: The Hero of Centopia (2023) Orman Çetesi - Les As de la Jungle (2017)