FINDIK İŞİ 2 – 6 NİSAN 2018

Macera devam ediyor!

İlk filminin dünya genelinde elde ettiği başarının ardından FINDIK İŞİ ekibi tekrardan bir arada. Buz Devri: Kıtalar Ayrılıyor, Minyonlar, Çılgın Hırsız yapımlarında da yer alan yönetmen Cal Bunker, ailecek izlenecek muhteşem bir animasyona daha imza atıyor. FINDIK İŞİ’nin sevilen karakterleri, bu yeni ve eğlenceli hikayeleriyle izleyenleri yine heyecanlı maceralara çıkarmayı bekliyor.

KONU: Sincap Surly ve arkadaşlarının yaşadığı fındık dükkanı adeta bir cennet gibidir. Bütün gün yemek, bütün gün oyun, bütün gün eğlence… Ama bir gün dükkandaki bir kaza sonucu Surly ve arkadaşları evsiz kalır. Kalacak başka bir yer bulamadıkları için diğer arkadaşlarının yaşadığı parka geri dönerler. Yeşil, çim, huzur… kulağa hoş gelse de rahata alışan Surly için pek de kolay olmaz doğaya dönmek! Ama bir gün, tam da düzenleri oturmaya başlamışken kötü bir haber gelir: yaşadıkları park insanlar tarafından lunaparka dönüştürülecektir! Surly’nin öncülüğünde çılgın ekibimiz, yuvalarını kurtarmak için hayatlarının en önemli, en beklenmedik ve en eğlenceli macerasına çıkar.

Orijinal Adı: Nut Job 2
Yapım: ABD
Yapım Yılı: 2017
Dil: İngilizce
Renk: Renkli
Tür: Animasyon
Süre: 91 dakika
Yönetmen: Cal Brunker
Senaryo: Bob Barlen, Cal Brunker, Scott Bindley
Oyuncular: Will Arnett, Jackie Chan, Katherine Heigl, Maya Rudolph
Sanat Yönetmeni: Andrew Woodhouse
Kurgu: Paul Hunter
Türkiye Hakları: FİLMARTI Film
Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Stalin’in Ölümü - The Death of Stalin (2018) Karlar Kraliçesi 2 - Avengers: Age of Ultron (2015) Vay Anam Vay: Babasının Oğlu - Big Mommas: Like Father, Like Son (2011) Şeytanın İni - Red State (2011) Spectre (2015) Kahraman Maymun - Marco Macaco (2013)