Ece Dorsay, Sektördeki 20. Senesinde Gizli Kalmış Şarkılarını Yayınladı.
Ece Dorsay, dört solo albümüyle ve yazılarıyla hep kendi bildiği özgün ve farklı yoldan giden bağımsız bir müzisyen. Kül rengi ve sıradışı alto kadın sesi ve rengarank duruşuyla hep yeni sözler söyledi. Dünyamın Haritası albümünde bütün enstrümanları çalarak ve düzenleyerek, Ozan – şarkıcı kimliğine aranjörü ve prodüktörü de eklemişti.  Ajda Pekkan’ın Vitrin parçasına funk bir düzenleme yapmıştı. Müzik sektöründeki 20. yılında, dördüncü solo albümünü yayınladı.  

99 – 2004 yılları arasında kaydettiği, gizli kalmış bestelerinden ve akustik versiyonlarından oluşan 31 şarkılık bir demo albümü. 2000 yılından, Yavuz Çetin’in solo gitarlarını çaldığı iki Ece Dorsay bestesiyle açılıyor albüm. Tüm besteler Ece Dorsay’ ait. Albümün Miks ve mastering’i de Ece’ye ait. Kapak tasarımını da kendisi yaptı. Bu dönemde, odasında kurduğu mütevazi stüdyosunda, ağırlıkta İngilizce olacak beşinci albümü üzerinde çalışmakta ve youtube kanalına canlı performans videoları çekmekte.
Albümleri tüm dijital platformlarda. Kaseti ve CD’si çıkan son nesilden biri olarak, ilk iki albümü de aynı zamanda CD ve kaset olarak koleksiyonerlerin elinde.
 Bilgiler Ekte.
Spotify :
https://open.spotify.com/artist/3HiPAmetekrQFvQ74DxGkV
Itunes :
https://itunes.apple.com/us/artist/ece-dorsay/724493249
Youtube :
https://www.youtube.com/user/ecedorsay
Instagram – Twitter – Facebook : EceDorsay
E-mail : ecedorsay@icloud.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
İllegal Hayatlar (2023) Radyoaktif - Radioactive (2020) Tanrıdan Gelen - Revelator (2018) Julia’nın Gözleri - Los Ojos de Julia - Julia’s Eyes (2011) Vahşiler - Hostiles (2018) Muhteşem Kedi Maurice - The Amazing Maurice (2023)