“DAHA NELER” OYUNU AVRUPA’YI FETHEDİYOR

ALMANYA’YI FETHEDEN OYUN BU SEZONDA AVRUPA’NIN DİĞER METROPOLLERİNE AÇILIYOR.

Uyarlamasını Haldun Dormen’in yaptığı ‘‘Daha Neler’’ adlı tiyatro oyunu bu sezon yeniden Avrupa’nın büyük şehirlerinde izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Yosi Mizrahi ve Şebnem Özinal gibi ünlü oyuncuları da kadrosuna katan oyun, sezona hızlı bir başlangıç yaparak, Berlin’in yanı sıra Paris ve Londra gibi Avrupa’nın büyük metropollerinde sergilenecek.

2015 yılında Almanya’da oyuncu Engin Seçgin tarafından kurulan The Companies Tiyatrosu’nun komedi oyunu ‘‘Daha Neler’’ in yönetmeni Ali Altuğ. Oyuncu kadrosunda ise Haldun Dormen, Ruhsar Öcal, Yosi Mizrahi, Şebnem Özinal, Engin Seçgin, Oktay Turkut yer alıyor. Oyunun Afiş Fotoğrafları Fethi Karaduman’a ve Görsel Tasarımı Barış Çantay’a ait. Proje Danışmanı ise Velhan Çantay.

Daha Neler oyunu konusu;

HER ŞEY SEYRİNDE GİDERKEN EVİNİZE GELEN BİR MİSAFİR HAYATINIZI BİR ANDA DEĞİŞTİRİR.

Fransa’nın önde gelen siyasetçilerinden olan ve eşi, yıllar önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolan Maurice Lamart, daha fazla oy toplamak düşüncesiyle, seçimler öncesinde tüm dikkatleri üzerine çekmek için oğlu Louis ile birlikte çifte düğün hazırlığı yapmaktadır. Ancak Amerika’dan gelen bir albay, onun bütün planlarını alt üst eder.

Toplumsal sorunları mizahi bir yaklaşımla eleştiren oyun, güçlü oyuncu kadrosu ile izleyicileri tekrar büyülemeye gidiyor.

Maurice Lamart – Haldun Dormen
Frank Harder – Yosi Mizrahi
Jaqueline Dutronc – Ruhsar Öcal
Tatiana – Şebnem Özinal
Louis Lamart – Engin Seçgin
Marcel Dupont – Oktay Turgut

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Me Nokta Ali (2021) Assassin’s Creed (2016) Jurassic World: Yıkılmış Krallık - Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Kana Susadım - Jennifer's Body (2009) Düzenbazlar Kulübü - Billionaire Boys Club (2019) Radiogram (2018)