Burnt / Çok Pişmiş

Yönetmenliğini John Wells’in (Aile Sırları) yaptığı drama filmi Çok Pişmiş’in fragmanı Weinstein Company tarafından yayınlandı. Senaryosunu Steven Knight (Locke) ve Michael Kalesniko’nun (Demir Gökyüzü) yazdığı filmin başrolünde Bradley Cooper, maymun iştahlı, iki Michelin yıldızı ile onurlandırılmış, ancak davranışları ile yıldızlarını kaybetmiş bir şef olan Adam Jones’u canlandırıyor. Şimdi ise hepsini geri kazanma ve üçüncü Michelin yıldızının peşinde olan Jones geçmişte canını yaktıklarının güvenini geri kazanmak zorunda.
Çok Pişmiş, karakter odaklı bir drama olarak gözünüze çarpabilir ancak fragmanları yayınlandıktan sonra, biraz daha yükseklerden uçacak gibi gözüküyor.
Cooper son yıllarda içinde bulunduğu tüm projelerde yüksek performans ve büyük bir uyum gösterdi. Felekten Bir Gece yılları bize onun sevecen bir yaramaz karakteri çantasında tuttuğunu gösterdi. Kadrosunda, geleceğin uluslar arası yıldızları olacak oyuncuları barındıran filmin yardımcı oyuncu kadrosu da heyecanlanmaya değer.

Şef Adam Jones (Bradley Cooper) her şeye sahipti ancak şimdi kaybetti. Kötü alışkanlıklarından vazgeçemeyen, iki Michelin yıldızlı şef, sadece tadın oluşturacağı heyecanın peşinde oldu.  Kendi mutfağını oluşturmak ve üçüncü Michelin yıldızını kazanabilmek için yanına en iyi şefleri ve güzel Helene’yi (Sienna Miller) almak zorunda. ÇOK PİŞMİŞ, yemek sevgisi, iki insan arasındaki aşk ve ikinci şansların gücü hakkında oldukça komik ve duygusal bir hikaye.

Vizyon Tarihi: 30 Ekim 2015
Yönetmen: John Wells
Oyuncular: Bradley Cooper, Sienna Miller, Daniel Brühl
Tür: Komedi , Dram
Ülke: ABD

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gelmeyen Bahar (2013) Kanlı Girdap - The Ghosts of Garip (2016) Yaktın Beni (2015) Dünya & Desie / Dunya & Desie (2009) 10x10 (2018) Ayla: Tek Beden İki Hayat (2010)

Leave a comment