EĞLENCE DOLU YEPYENİ BİR MACERA FİLMİ
“CAN DOSTLAR”

BKM’nin yepyeni, eğlence dolu macera filmi ‘Can Dostlar’ın fragmanı hazır!
Çok sevilen ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filminin ardından, ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibi kalpleri ısıtacak yeni bir macerayla 7’den 70’e herkesi yine sinemada buluşturacak!
Çocuklar kimsenin oynamadığı gizemli parkta oyun oynayabilmek için kolları sıvıyor. Yaz tatilini evde sanal oyunlar başında geçirmek istemeyen çocuklar, parklarını esrarengiz sahibinden geri almak için tüm yaratıcılıklarını kullanıyor.
Tek istedikleri gün boyu koşup oynayacakları bir ve en büyük hayali Vakıfbank Voleybol takımına girmek olan arkadaşlarını (Dora Dalgıç) seçmelere hazırlamak.

Çocuklar, bu amaç için giriştikleri macerada hem dostluklarını pekiştiriyorlar hem de mahallelerindeki çok renkli karakterler ile tanışma fırsatı buluyorlar.
‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibiyle birlikte filmde Selim Bayraktar, Onur Atilla, Ünal Yeter, Esin Eden, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Ali Rıza Tanyeli, Gökçe Atlas gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, BKM yapımı ‘Can Dostlar’ın senaryosu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin’e ait.
Yapımcı: BKM – Necati Akpınar
Yönetmen: Tuğçe Soysop
Senaryo: Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş, Pelin Serin
Oyuncular: Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Arda Taşarcan, Alperen Efe Esmer, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Can Aydın, Duru Hoşver, Damla Ateş, Tuğçe Karabayır, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan ve Ünal Yeter ve Onur Atilla

CAN DOSTLAR HİKAYE
Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi sizi parka çağırıyor!
Sürekli telefonlarıyla oynayan çocuklar artık sokakta oynamayı unutmuş gibilerdir. Mahalleye yeni gelenlerin de ısrarıyla, çocuklar bu gidişata son vermek için yeniden parkta oynamaya karar verir. Ama bir sorun vardır: parkın bitişiğindeki evde oturan Kötü Kazım. Parka gelen herkesi korkutan Kötü Kazım’ın kimsenin bilmediği sırrı nedir? Çocuklar bir olup parkı Kazım’dan geri alabilecek midir?
Güldür Güldür ve Bizim Köyün Şarkısı senarist ekibinin senaristliğini üstlendiği, bol kahkahalı bir dostluk ve dayanışma hikayesi anlatan filmin başrollerini Bizim Köyün Şarkısı ve Güldüy Güldüy Show Çocuk oyuncuları paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda da yine Güldüy Güldüy Çocuk Show’un ve Bizim Köyün Şarkısı’nın yönetmeni Tuğçe Soysop var.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bendeyar (2011) Sammy’nin Maceraları - Sammy’s Adventures: The Secret Passage (2010)  Parti Tırtılları / Sunshine Barry and The Disco Worms (2009) Cüce Dedektif Şerlok - Sherlock Gnomes (2018) Mısır Adası - Simindis Kundzuli – Corn Island (2015) Güneşi Gördüm (2009)