Gerçekleştirdikleri yüksek profilli araba soygunlarıyla tüm Avrupa’nın suç dünyasında isimlerini duyuran Andrew (Scott Eastwood) ve Garrett Foster (Freddie Thorp) kardeşler, Fransa’nın güneyindeki son soygunlarında baltayı taşa vurmuşlardır. Bugatti’sini çalıp yakalandıkları mafya babası Jacomo Morier (Simon Abkarian), son derece öfkelenmiştir. Hayatlarını bağışlamak için tek bir şartı vardır: Morier’nin en büyük rakibi olan Max Klemp’in (Clemens Schick) çok değerli Ferrari 250 GTO’sunu direkt evinden çalmak. Önlerinde sadece 1 haftaları vardır. Foster kardeşler, güzel Stephanie’nin (Ana de Armas) de içinde bulunduğu bir ekip oluşturarak bu zor ve aksiyon dolu görevi başarmaya çalışacaklardır.

KAST HAKKINDA

SCOOT EASTWOOD (Andrew Foster)

Usta aktör ve yönetmen Clint Eastwood’un oğlu olan Scoot Eastwood aktörlük, modellik ve prodüktörlük ile ilgileniyor. Ayrıca Davidoff Cool Water parfümünün yüzüdür. Scott aktörlük kariyerine annesinin soyadı Reeves’i kullanarak başladı çünkü Eastwood soyadından dolayı kendisine ayrıcalık tanınmasını istemiyordu ama sonradan soyadının gücünü fark etti ve Eastwood soyadını kullanmaya başladı. Rol aldığı ilk film babasının yönettiği Flags of our Fathers filmidir. Scott, babasının neredeyse tüm filmleri için seçmelere katıldığını ama Gran Torino, Flags of our Fathers ve Invictus filmleri dışında hiçbirinde rol alamadığını açıklamıştır. 2010 yılında Enter Nowhere isimli filmde baş rol oynamış, Texas Chainsaw 3D filminde rol almış ve sonrasında Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman gibi isimlerle birlikte Fury filminde rol almıştır. Asıl patlaması Britt Robertson ile baş rolleri paylaştıkları The Longest Ride filmi ile olmuştur. Ayrıca Snowden, Suicide Squad ve The Fate of the Furious filmlerinde rol aldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cemil Şov (2021) Tepedeki Ev - From Up On Poppy Hill (2012) Meleklerin Mucizesi (2014) Hani Meral (2012) Sword Art Online the Movie: Progressive - Scherzo of Deep Night (2023) Son Oyun / The Code (2009)