Usta isimleri buluşturan BKM yapımı “Hedefim Sensin” filminde, Erkan Can, İstanbul’un arka sokaklarında sözü geçen bir ‘Baba’! .
Her ne kadar karanlık bir dünyana hakim olsa da ‘Cavit’ bakımından ödün vermeyen görüntüler de çiziyor!
Cavit’in (Erkan Can) manikür pedikür yaptırdığı kareler ise objektiflere böyle yansıdı.
Filmin başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can paylaşıyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Hedefim Sensin’ 30 Kasım’da vizyonda!

‘Hedefim Sensin’ Hikaye:
Ata Demirer ve Demet Akbağ’dan yine çok güldürecek bir Kuzey Ege komedisi!
İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâyede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor.
Zekeriya Taştan, hayatını İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak kazanmaktadır. ‘Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin (Demet Akbağ) , Leyla’nın (Gonca Vuslateri) ve Yarım Hasan’ın (İlker Aksum) da hayatı da tamamıyla değişir; yani artık kaderin hedefinde kahramanlarımız vardır.
Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği filmin başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can paylaşıyor. Zekeriya’nın bu tatlı macerasında Gökçeada’nın kıyılarında bol kahkaha, aşk ve müzik izleyiciyi bekliyor.
Hedefim Sensin Künye
Yapımcı: BKM Necati Akpınar
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Oyuncular:
Zekeriya – Ata Demirer
Hafize – Demet Akbağ
Leyla – Gonca Vuslateri
Yarım Hasan – İlker Aksum
Adnan – Tarık Ünlüoğlu
Cavit – Erkan Can
Temel Kaptan – Hakan Salınmış
Fatma – Hande Dane
Anne – Ayten Uncuoğlu
Merve – Zeynep Alkan
Gülenay – Bilge Yenigül
Aydın (Adnan’ın adamı) – İştar Gökseven
Yılmaz (Cavit’in adamı) – Rıza Akın
Borazan İbo – Deniz Gürzumar
Balıkçı Kahraman – Aşkın Şenol
Miço Sinan – Nedim Suri

https://www.youtube.com/bkmonline

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Serseri Mayınlar - Mine Vaganti (2010) Ingeborg Bachmann: Çölün Kalbine Yolculuk - Ingeborg Bachmann: Journey Into the Desert (2023) Hüddam 4: Ahmer (2024) Babasının Kızı - Isan Tyttö – Daddy’s Girl (2018) Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri - The Mortal Instruments: City of Bones (2013) Daha İyi Bir Hayat - Une Vie Meilleure - A Better Life (2012)