TRT Müzik kanalında yaklaşık 1,5 yıldır program yapan milyonların sevgilisi Mustafa Keser’in programına dün akşam konuk olduk. Yayın öncesi siz elektronikgazete.com okuyucularımız için bir röportaj gerçekleştirdik.

Sahnedeki sempatik hareketleri ile milyonların sevgisini kazanan sanatçı Mustafa Keser’i
yayın öncesi  prova yaparken bulduk. Provayı tamamlayıp odasına geçtiğinde bizleri kabul eden sanatçı ile oldukça sıcak geçen röportajımızda müzikten siyasete kadar bir çok sorumuzu cevaplayan  sanatçı ezber kabiliyetinin çok güçlü olması sebebiyle yüzlerce şarkı ve türküyü ezberlediğini bunu da yapmak zorunda olduğunu ifade ederek “ne yapalım mesleğimiz bu ekmek parası” dedi.

Yaz sezonunda programın olmayacağını söyleyen sanatçı kendi üslubunca “Allah canımıza bir zeval vermez ise yeni yayın döneminde TRT tekrar isterse seve seve gelirim” diyen Keser, sevenlerine; Eylül ayında baktınız program yok o zaman TRT üst makamlarını arayın nerede bu Keser diye sorun, derken “aman bu aramızda, üst makamlar duymasın” esprisinde bulundu.

Bir buçuk yıldır hiç ara vermeden  TRT Müzik kanalında “Müziğin Tutkusu” adlı programı
başarıyla sürdüren Keser, 26 Nisan 2014 cumartesi günü son programı yapacağını ifade etti. Bu yaz dinleneceğini yeni sezona bomba gibi hazırlanacağını belirten Keser, Gazino programı, TRT, derken çok yorulduğunu bu yaz ilk kez tatil yapacağını söyledi. Önümüzdeki hafta Giresun’a gideceğini ve buradaki üniversite de okuyan gençlerle bir sohbet programı yapacağını söyleyen sanatçı Mustafa Keser,50 yıllık sanat hayatındaki birikimlerini gençlerle  paylaşmaktan mutlu olacağını dile getirdi.

Programı boyunca  esprili sözleri hele hele “Aloooo”..demesi sevenlerinin dilinde. Program boyunca da başarılı performansıyla müzik severlerin gönlünde taht kuran Mustafa Keser,
yaklaşık dört ay sonra yapılacak ve halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi
konusunda ise “Halk seçecek. Seçim zamanı sandığa gidip oyumuzu vereceğiz. Bu işler siyasi işler ama kime oy vereceğimi şimdi burada söylemem. Herkesin kendisinden başkası bilemez kime oy vereceğini. Zamanı gelince sandığa gidip oyumuzu vereceğiz” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Osmanlı Cumhuriyeti (2008) Üç Tepe - Three Peaks (2018) Yukarı Bak - Up (2009) Boynuzlar - Antlers (2021) Umay: Cesaretin Varsa İçeri Gir (2023) Zoolander 2 (2016)

Leave a comment