After We Collided / After Paramparça

“İnternetten Çıkan Edebiyat Fenomeni” AFTER serisinin ikinci filmi “AFTER PARAMPARÇA” 18 Eylül’de hayranları ile sinemada buluşacak.
15 ülkede Eylül ayında gösterime girecek filmin fanatik takipçileri sinemaya gitmeye hazırlanıyor.

Serinin ilk film, Nisan 2019’da gösterime girdiğinde Almanya ve İtalya dahil 17 uluslararası ülkede gişede bir numara oldu ve o zamandan beri dünya çapında 70 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Anna Todd’un çok satan romanından uyarlanıp beş kitaptan oluşan kitap serisi Wattpad’de fanfiction olarak başlayıp sonrasında 1,5 milyardan fazla okura ulaşıp geniş bir hayran kitlesi elde etmiştir.

İlk film After’ın büyük başarısının ardından filmin hayranlarının yoğun isteği üzerine 2. film “After We Collided” çekildi. “Afternators” olarak bilinen tutkulu hayran kitlesine hizmet eden filmde romanın orjinaline mümkün olduğunca sadık kalındı.

Filmin başrollerinde Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin ve Dylan Sprouse yer alırken, ilk filmde yer alan oyuncular Shane Paul McGhie, Khadijha Red Thunder, Inanna Sarkis, Pia Mia, Samuel Larsen, Dylan Arnold, Selma Blair’ın yanı sıra filme yeni katılan Candice King, Charlie Weber, Louise Lombard, Rob Estes ve Karimah Westbrook gibi bir çok isim rol alıyor. Yönetmenliğini Cruel Intentions, The Sweetest Thing ve Just Friends gibi yapımlarla bilinen Roger Kumble üstlendiği film, Anna Todd’un After We Collided adlı kitabına dayanarak Mario Celaya tarafından uyarlandı.

Filmin Konusu: Hardin tarafından hayal kırıklığına uğratılan Tessa, yine de ondan uzak kalmayı başaramaz. Hardin’i aklından çıkaramasa da onun yapacağı bir hatayı daha kabullenemeyeceği için kendini derslerine, işine vermeye çalışır. Bu sırada Tessa’nın çalışma arkadaşı Trevor, genç kadınla yakından ilgilenir. Tessa bu ilgilen fazlasıyla memnundur. Tessa’yı kaybettiğini düşünen Hardin, kirli geçmişinden ve travmalarından ancak onun sayesinde kurtulabileceğine inanır ve Tessa’yı geri kazanmak için çabalar. Tüm yanlış anlaşılmalarına ve karşılaştıkları zorluklarına rağmen Tessa, Hardin’e karşı hissettiği çekimi inkar edemez. Uzaklaşmayı denesede o kadar kolay olmayacaktır. Hayatlarındaki tüm iniş çıkışlara ve yanlış anlaşılmalara rağmen, Hardin ve Tessa birlikte olmak için savaşacaklar…. Evren onların ayrı olmalarını istese bile.

Oyuncular: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Dylan Sprouse, Charlie Weber, Louise Lombard, Candice King

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Alita: Savaş Meleği - Alita: Battle Angel (2019) Sinsiran: Yasak Aşk (2017) Eat Your Catfish (2022) Demir Kapılar - Iron Doors (2011) Evdeki Yabancılar  (2013) Cehenneme Bir Adım 2 - The Descent: Part 2 (2010)