“7 KOCALI HÜRMÜZ” MÜZİKALİ
MÜTHİŞ KADROSU, DEKORU ve MÜZİĞİYLE GELİYOR!

Türk mizahının önemli isimlerinden Sadık Şendil’in kaleme aldığı “7 Kocalı Hürmüz” müzikali, müthiş kadrosu ve Müjdat Gezen’in yorumuyla yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor! Usta tiyatrocunun yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği “7 Kocalı Hürmüz”ün basın toplantısı; 25 Eylül Pazartesi günü TİM Show Center’da Barış Dinçel imzalı dekorun önünde gerçekleşti. Ekim ayı sonunda sahnelenmeye başlayacak olan müzikalin basın toplantısında; Müjdat Gezen ve oyuncular, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yıllarca birçok önemli tiyatrocu tarafından sahnelenen “7 Kocalı Hürmüz” oyunu aynı zamanda sinemaya da uyarlandı. Farklı meslek ve tiplerden 6 kocası olan Hürmüz’ün yedinci kocasıyla evlenmesiyle yaşanan olayları mizahi bir dille anlatan müzikal, iddialı bir kadroyla ve usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yorumuyla yeniden sahneye taşınıyor. Müzikalde, Atilla Özdemiroğlu’nun ünlü bestesi “Yalnız Kullar (Tanrım)” parçasının yanı sıra Sadık Şendil’in vasiyeti üzerine İstanbul türküleri de yer alıyor.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Müjdat Gezen’in üstlendiği “7 Kocalı Hürmüz” müzikalinin oyuncu kadrosunda; Müjdat Gezen, Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş, Ömür Arpacı, Mehtap Ar, Arzu Okay, Can Bana, Aykut Taşkın, Barış Taşkın, Cengiz Okuyucu ve Cengiz Gezgin yer alıyor.

Kostüm tasarımını Leyla Gezen ile Bahar Korçan’ın, koreografisini Pınar Ataer’in üstlendiği oyunun müziklerini Emirhan Cengiz hazırlarken fotoğraflarını ise Ayşegül Dinçkök çekecek.

Provaları devam etmekte olan “7 Kocalı Hürmüz” müzikali, Ekim ayı sonunda TİM Show Center’da sahnelenmeye başlayacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Fatih’in Fedaisi: Kara Murat (2015) Muhtemel Aşk - In den Gängen (2018) Sultanın Sırrı (2010) Kazananlar Kulübü - Win Win (2011) OSMAN SEKİZ (2022) Gran Torino (2009)