GENCO ERKAL ile “MERHABA” 14 EKİM’DE,
ENERJİ DOLU “BİRADERLER CABARET” 16 EKİM’DE
EĞLENCELİ MÜZİK DÜELLOSU “TWO TURKISH TENORS” ise
17 EKİM’DE KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE’DE SAHNELENECEK!

Sahnelendikleri günden bu yana beğeniyle takip edilen müzikli tiyatro oyunları KüçükÇiftlik Bahçe’de seyirciyle buluşuyor! Usta tiyatrocu Genco Erkal’ın tek kişilik gösterisi “Merhaba” 14 Ekim Çarşamba akşamı; Arda Aydın, Mert Yavuzcan ve Anıl Altınöz’ün başrollerini paylaştığı enerji dolu sahne gösterisi “Biraderler Cabaret” 16 Ekim Cuma akşamı sahnelenecek. Cenk Bıyık, Atılgan Gümüş ve Orçun Kaptan’ın kadrosunda yer aldığı müzikli düello “Two Turkish Tenors” ise 17 Ekim Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de açık hava sezonunu kapatacak! URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş. katkılarıyla sahnelenen müzikli tiyatro oyunlarının biletleri, başlama saati olan 20.30’a kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor.

KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE MÜZİKLİ TİYATRO OYUNLARI ile SESİ AÇTI!

KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de müzikli tiyatro oyunları devam ediyor. Tiyatronun duayen ismi Genco Erkal’ın hem uyarladığı hem yönettiği hem de rol aldığı tek kişilik gösterisi “Merhaba”, 14 Ekim Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de sahnelenecek. Erkal’ın “Benim yazarlarım” dediği Aziz Nesin, Bertolt Brecht, Can Yücel, Nâzım Hikmet ve William Shakespeare’in yapıtlarından oluşan oyun, dünyanın hallerine ve insanlığa dair ince esprileriyle hem eğlendiren hem de umut veren müzikli bir gösteri. “Merhaba”’da Fazıl Say, Kurt Weill, Yiğit Özatalay, Arif Erkin ve Selim Atakan’ın besteleri Özatalay’ın piyanosu ve Çağdaş Engin’in basklarneti eşliğinde seslendiriliyor.

Arda Aydın Organizasyon’un sunduğu enerjik sahne gösterisi “Biraderler Cabaret” ise 16 Ekim Cuma akşamı tiyatroseverlerle buluşacak. Oyunda, akıllarda ve kalplerde yer etmiş Türkçe ve İngilizce şarkılar Arda Aydın, Mert Yavuzcan ve Anıl Altınöz ile sahneye taşınıyor. Pink Floyd’dan Beatles’a, Michael Jackson’dan Daft Punk’a ve bilinen soundtack’lere en sevilen şarkılar, 90’lı yılların Türkçe Pop hitleri yepyeni Biraderler versiyonlarıyla sahnede seyircilerle buluşuyor.

KüçükÇiftlik Bahçe’de açık hava sezonu 17 Ekim Cumartesi akşamı Cenk Bıyık, Atılgan Gümüş ve Orçun Kaptan’ın rol aldığı “Two Turkish Tenors” ile kapanacak. Seyircilerin, konservatuvardan iki sınıf arkadaşının 20 yıl aradan sonra sahne üzerindeki müzik düellosuna tanıklık ettiği oyunun başrollerinden birinde, hem uluslararası arenada hem de ülke çapındaki projelerde yer alarak sanatseverlerin beğenisini kazanmış opera sanatçısı Cenk Bıyık var. Diğer başrol ise tiyatro oyunlarının, televizyon yapımlarının ve sinema filmlerinin aranılan oyuncusu aynı zamanda eğitimli tenor Atılgan Gümüş’e ait.

TÜM HİJYEN ÖNLEMLERİ ALINDI

Misafirlerine keyifli anlar yaşatmak kadar onların sağlığını ve güvenliğini de düşünen KüçükÇiftlik Park, COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirlerini en üst düzeyde sürdürüyor. Yalnızca online biletleme sisteminin kullanıldığı ve kapıda bilet satışının yapılmadığı KüçükÇiftlik Park etkinliklerinde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunluluğu bulunurken, maskesi olmayan seyircilere maske temin ediliyor.

Kapı açılış saatinin 19.00 olduğu program kapsamında oyunların başlama saati ise 20.30. Biletler oyun başlayana kadar online olarak Biletix’ten temin edilebilir. 

KüçükÇiftlik Bahçe’de Program
6 Ekim Salı Kaldırım Serçesi – Altıdan Sonra Tiyatro / Kumbaracı50
9 Ekim Cuma Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım – Donkişot Tiyatro ve Organizasyon
14 Ekim Çarşamba Merhaba – Dostlar Tiyatrosu
16 Ekim Cuma Biraderler Cabaret – Arda Aydın Organizasyon
17 Ekim Cumartesi Two Turkish Tenors

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ayı Teddy - Ted (2012) Lal Gece (2012) Bebeğin Laneti - Curse of the Witch's Doll (2019) Hay Way Zaman: Dersim’in Kayıp Kızları (2014) Labirent (2011) Piramitin Laneti - The Pyramid (2015)