Kiki ile Miki Alatura” Filmi 21 Temmuz’da Türkiye’de Vizyona Giriyor

Yapımcılığını Filmod Production’ın üstlendiği, Falcon’un yönetmenliğini yaptığı ve oyuncu kadrosunu Avrupa’da yaşayan Türk sanatçıların oluşturduğu “Kiki ile Miki Alatura” filmi 21 Temmuz’da Türkiye’de vizyona giriyor.

Çekimleri Belçika’da iki ayda tamamlanan “Kiki ile Miki Alatura” yaz aylarının en çok konuşulan komedi filmi olmayı amaçlıyor. Başrollerini, Onursal Özokçu, Osman Ovalı, Durmuş Ünal, Fırat Tanış ve Ahmet Dursun’un paylaştığı Kiki ile Miki Alatura’nın film müziği ise bu yaza damgasını vuracak bir melodiye sahip.

Bir Brüksel Hadisesi…

Bulgaristan’da yaşayan Kiki ile Miki’nin bir tek hayali vardır. O da, plak çıkarıp meşhur olmaktır. O derece saf olduklarından kendilerine Belçika’ya vize çıkmasını beklerler. Bu durumdan yararlanan köyün kurnazı Biznesmen Bayram, Belçika’da tanıdığı Plakçı Şehmuz’u ayarlar. Amacı Kiki ve Miki kardeşleri pazarlayarak, plak yapımcısı Şehmuz’dan para koparmaktır. Kiki ve Miki köyüne ve yatalak annesine veda ederek Belçika’nın yollarına düşer.

Ama artık plak sektörü eskisi kadar parlak değildir. Kiki ile Miki’nin gelişini öğrenen Şehmuz onları para kaynağı olarak görüp her türlü dolandırıcılığı yapma peşindedir. Yalnız küçük bir sıkıntı Kiki ve Miki’nin geleceği saati Şehmuz’un sekreteri yanlış anlar ve tüm macera burada baslar. Havaalanından inen Kiki ve Miki yanlış taksiye binerek, Şehmuz zannettikleri bambaşka bir adamın kapısını çalarlar.

Bu esnada şehirde Sabit adında bir komisere devlet bir görev vermiş, çalıntı tabloyu bulması istenmiştir. Bu tabloyu belli sürede bulamazsa başına her türlü is açılacaktır. Bakan Kemal’in ise bu oyunda büyük parmağı vardır. Devletin aradığı esas orijinal tablo Bakan Kemal’in evindedir. Bakan Kemal gerilen olaylardan dolayı tabloyu elinden çıkarmak ister, tahsilatı gerçekleştirmesi için adamlarına emir verir. Tablonun teslimatı Kuryeci Neco tarafından yapılacaktır. Fakat Kiki ve Miki yanlış taksiye bindikleri için soluğu Kuryeci Neco’nun yanında alırlar, yaşanan olaylar zinciri traji-komik sonuçlar doğurur ve beklenmedik bir macera onları bekler.

Gösterim Tarihi: 21 Temmuz 2017
Dağıtım: Mars Dağıtım
Yapım: Filmod Production
Süre: 90 dk.
Yapımcı: Onur Erkan / Filmod Production
Senaryo: Osman Ovalı
Yardımcı Yönetmen: Güneş Güneş
Görüntü Yönetmeni: Muratcan Gökçe, Rolando Guerrieri
Yönetmen: Falcon
Oyuncular: Onursal Özokçu, Osman Ovalı, Durmuş Ünal, Fırat Tanış

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Koku (2023) Kollarımda Kal - A Coeur Ouvert - A Monkey On My Shoulder (2013) Karanlıklar Ülkesi: Uyanış - Underworld: Awakening (2012) Koğuş Akademisi (2013) Araf 6: Ölüm (2023) Son Kahraman - John Rabe (2010)