YENİ YÜZYILIN TÜRKÜCÜSÜ
ONUR CİHAN

Türkiye’de son zamanlarda gerek türkücü gerekse arabesk sanatçısı çok yetişmiyor. Bu alanda büyük sıkıntılar yaşanırken pop ve Anadolu Rock aynı sıkıntıları yaşamıyor. Tüm bu olumsuz şartlara rağmen müziğe gönül vermiş biri olan Onur Cihan türkülerde en iyi seslerden biriyim, arabeski de türküleri de çok güzel seslendiririm iddiasında bulundu. İlk albümü “Yetmez ki Bana” ile ses getiren ve müzik dünyasında kendine bir yer bulan Onur Cihan halkın kendisini daha çok tanıması ve sesini değerlendirmesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yeni çıkartacağı albüme hem türkü hem de arabesk parçalar koyacağını açıklayan genç şarkıcı “Bu albüm başka olacak ve Onur Cihan’ı daha iyi tanıyacaklar” açıklamasında bulundu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Açık Pencereler - Open Windows (2014) Mutlu Kuzular (2015) Bal Ülkesi - Honeyland (2020) Peri: Ağzı Olmayan Kız -        Peri: Girl With No Mouth (2020)

Leave a comment