GÖRKEM YELTAN’IN YÖNETMENLİĞİNİ YAPTIĞI
“YEMEKTEYDİK ve KARAR VERDİM” FİLMİNİN
ÇEKİMLERİ BAŞLADI!

Görkem Yeltan’ın yönetmenliğini yaptığı, ilk uzun metrajlı filmi Yemekteydik ve Karar Verdim’in çekimleri geçen hafta İstanbul’da başladı.

Rıza Gürsoy ve ailesinin Kurban Bayramı süresince yaşadıklarının anlatıldığı filmin başrollerinde geniş bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Arzu Okay, Mehmet Güreli ve Sema Poyraz gibi duayen isimlere, başrollerde Gökçer Genç, Ayçıl Yeltan, Kaan Çakır, Turgay Aydın, Görkem Yeltan, Ilgaz Kocatürk ve Yasemin Zamanpur eşlik ediyor. Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Arzu Okay da 37 yıl sonra bu filmle beraber sinemaya geri dönüyor.

Burcu Aktaş, Yalçın Akyıldız, Nilüfer Uğur Dalay ve Görkem Yeltan’ın senaryosunu beraber kaleme aldıkları Yemekteydik ve Karar Verdim’in yapımcılığını Yeditepe Film üstleniyor. Görüntü yönetmenliğini Ercan Özkan’ın gerçekleştirdiği filmin kurgusunu Çiçek Kahraman, özgün müziklerini ise Yalçın Akyıldız yapıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği alan filmin çekimlerinin 4 hafta içinde İstanbul, Gebze ve Bodrum’da tamamlanması planlanıyor.

YEMEKTEYDİK ve KARAR VERDİM

Künye

Yapımcı: Yeditepe Film
Yönetmen: Görkem Yeltan
Görüntü Yönetmeni: Ercan Özkan
Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Montaj: Çiçek Kahraman
Yönetmen Yardımcısı: Nezih Helvacıoğlu
Senarist ve yapım ortakları: Burcu Aktaş, Yalçın Akyıldız, Nilüfer Uğur Dalay, Görkem Yeltan
Orijinal Müzik: Yalçın Akyıldız
Sualtı çekimleri: Mert Gökalp
Ses: Ömür Müldür
Işık: Kayhan Yılmaz
Kareograf: Senem Kalender
Kostüm: Eda Su Neidik
Yapım Amiri: Tamer Balkır

Oyuncular

Arzu Okay, Mehmet Güreli, Sema Poyraz, Gökçer Genç, Ayçıl Yeltan, Kaan Çakır, Turgay Aydın, Görkem Yeltan, Yasemin Zamanpur, Ilgaz Kocatürk, Alin Yeltan, Derin Yeltan

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kurak Günler (2022) Kaçış Planı 3 - Escape Plan: The Extractors (2019) Genco (2017) Bu Aşk Fazla Sürmez - I Give It a Year (2013) Kızım İçin (2014) Toprağın Çocukları (2012)

Leave a comment