YARININ DÜNYASI (TOMORROWLAND)
DISNEY

SİNOPSİS :
Disney, iki Oscarlı® Brad Bird yönetmenliğinde, başrolünde yine Oscar® ödülllü aktör George Clooney’nin yer aldığı gizem ve macera türündeki sürükleyici “Yarının Dünyası” (Tomorrowland) filmini sunar.

Hayal kırıklıklarından yorgun düşmüş, bir zamanların dahi çocuğu Frank (Clooney) ile zeki, iyimser ve bilime meraklı Casey (Britt Robertson); Yarının Dünyası (Tomorrowland) olarak bilinen, zamanda ve uzayda esrarengiz bir şekilde var olan yerin sırlarını ortaya çıkarmak üzere tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar.

“Lost” yazarları ve yaratıcıları olan Damon Lindelof ve Brad Bird’ün yazmış oldukları senaryo; Lindelof & Bird & Jeff Jensen’in “Tomorrowland” adındaki hikayesinden uyarlandı. Film, seyircilere, sadece rüyalarda görülebilecek türden yeni boyutların içinde, aralıksız maceradan oluşan heyecanlı bir yolculuk vadediyor.

Tür: Gizem – Macera
Süre: 130 dakika
Vizyon tarihi:     22 Mayıs 2015
Oyuncular: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Thomas Robinson
Yönetmen: Brad Bird
Yapımcılar: Damon Lindelof, Brad Bird, Jeffrey Chernov
Hikaye:    Damon Lindelof & Brad Bird & Jeff Jensen
Senaryo: Damon Lindelof and Brad Bird

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Azaim: Cin Mezarlığı (2022) Kurak Günler (2022) Zaferin Rengi (2024) Deli Deli Olma (2009) Peri: Ağzı Olmayan Kız - Peri:                  Girl With No Mouth (2020)

Leave a comment