YARINI YOK
24 HOURS TO LIVE
TÜRKÇE DUBLAJ ve ALTYAZI SEÇENEĞİYLE
1 ARALIK’TA SİNEMALARDA 

İntikam için 24 Saati Var.

HİKAYE HAKKINDA
“Travis  Conrad”  (Ethan  Hawke),  oğlunu  ve  karısını  trajik  bir  şekilde  kaybetmiş bir eski bir askerdir. Ordudan eski dostu “Jim Morrow”un (Paul Anderson) reddedilmez bir teklifle karşısına çıktığında eski işine son bir kez daha dönmeye karar verir. Morrow, son derece tehlikeli fakat bir o kadarda kârlı bir suikast için Travis’i kiralayan güçlü ve gizli bir özel asker olan Red Mountain  için  çalışmaktadır.  Travis,  bu  işi  kabul  eder  ancak  hedef  olan  yetenekli bir Interpol ajanı olan “Lin Bisset” (Xu Qin) tarafından vurularak öldürüldüğünde  bir  şeyler    yanlış  gitmeye  başlamıştır.  Bunun  bir  tuzak  olduğunu anlayan Travis, bir ameliyathanede uyanır. Kızıl Dağ’ın yeni ve deneysel tıbbi bir prosedürü vardır ve ona sadece 24 saat hayat biçmişlerdir. Travis, bu son saatlerini ona ihanet edenleri öldürmek için kullanacaktır.
KAST HAKKINDA
ETHAN HAWKE (“Travis Conrad”)
Amerikalı  aktör,  yazar  ve  yönetmen  olan  Ethan  Hawke,  oyunculuk  atılımını  19 yaşındayken 1989 yapımı klasik olan Dead Poets Society ile yapmıştır. Training Day (2001), Before Midnight (2013), The Purge (2013) ve Boyhood (2014)  gibi  sayısız  filmde  yer  almıştır.  Boyhood’daki  rolü  ile,  Oscar  Ödülü,  Altın Küre ve BAFTA ödüllerine aday gösterilmiştir. Hawke aynı zamanda yetenekli  bir  yazar  ve  yönetmen  olarakta  bir  film  üçlemesi  olan  Before  Sunrise (1995), Before Sunset (2005) ve Before Midnight (2014) filmlerinin senaryolarını  yazmış  ve  Oscar  Ödüllerinde  iki  kez  En  İyi  Uyarlama  Senaryo  aday gösterilmiştir. Hawke’ın son filmleri arasında, 71. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışan Predestination (2014) ve Good Kill (2014)  yer  alıyor.  Son  filmleri  arasında  EuropaCorp’un  Valerian  City  of  a  Thousand Planets (2017),) John Travolta’nın oynadığı Universal’s In a Valley of  Violence  (2016),  Denzel  Washington’un  ve  Chris  Pratt’ın  başrolde  oynadığı The Magnificent Seven (2016) yer alıyor.

XU (SUMMER) QING (“Lin Bassett”)
Tanınmış Çinli bir oyuncu olan Xu (Summer) Qing, Chen Kaige’nin Life on a Life adlı filmindeki başrolünü üstlenmiş ve o zamandan beri The Emperor’s Shadow, Farewell My Concubine, Kuang (Ripples Across Stagnant Water), My 1919  ve  The  Founding  of  a  Republic    gibi  eleştirmenlerce  beğenilen  birçok  filmde yer almıştır. Bruce Willis’in başrol oyuncusu olduğu Looper’da rol aldı. Mr. Six filmi ile gişede güzel bir hasılat elde etti. Göz alıcı ve heyecanlı Xiazi  canlandırması,  filmin  duygusal  tarafını  sağlamlaştırdı  ve  izleyici  ve  eleştirmenlerden tam not aldı. Film, Çin’de 2015 yılının en popüler Çin filmi seçildi.  Bu  filmindeki  rolüyle  Çin  Yönetmen  Seçimi  Ödülleri  ve  Makao  Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi.    Film  dışında  Xu  Qing,  popüler  dizilerde  beğenilen  bir  televizyon  oyuncusudur. Diva On the Road’da oynadığı rolüyle Çin genelinde popüler olmuştur.
RUTGER HAUER (“Frank Bartholomew”)
Ridley  Scott,  Christopher  Nolan,  Phillip  Noyce,  Lina  Wertmüller,  Ermanno  Olmi ve Robert Rodriguez gibi dünya çapında birçok film yapımcısı ile birlikte  çalışan  bir  aktördür.  Hauer,  Monsieur  Hawarden,  Verhoeven  ile  birlikte En İyi Yabancı Dil Akademi Ödülü’ne aday gösterilen film olan Turkish  Delight‘da  yeniden  bir  araya  geldiğinde  ilk  uzun  metrajlı  filmini  yapmıştır. The Wilby Conspiracy’de İngiliz dilinde olan ilk çalışmasını yaptıktan sonra Hauer, En İyi Yabancı Film dalında Altın Küre adayı Orange Soldier’de  başrolde  oynamaya  başladı.  Sonrasında  Sylvester  Stallone  ile  oynadığı Nighthawks adlı aksiyon geriliminde rol aldı. Bunu Ridley Scott’ın 1982  bilim  kurgu  gerilim  filmi  Blade  Runner,  Harrison  Ford  ile  ve  bunları  izleyen Inside the Third Reich, Eureka, The Osterman Weekend, Flesh+Blood, Ladyhawke, The Hitcher ve Wanted: Dead or Alive filmlerinde rol aldı. 1980’de The Hollywood Reporter’ın dünyadaki 50 en değerli aktör listesinde yer aldı. İlerleyen yıllarda Split Second, Buffy The Vampire Slayer, Arctic Blue, Voyage ve Amelia Earhart: The Final Flight gibi farklı projelerde çalıştı.  The  Bankers  of  God:  The  Calvi  Affair,  George  Clooney’nin  ilk  yönetmenlik denemesi “Confessions of a Dangerous Mind” da rol aldı. Robert Rodriguez’in  Sin  City  ve  Batman  Begins,    Dracula  III:  Legacy,  Hobo  With  a  Shotgun, Black Butterflies, ll Villaggio di Cartone, The Mill and the Cross, Dracula  3D,  Agent  Ranjid  Rettet  die  Welt,  Michelangelo,  The  Dominant  Passions, Il Futuro, Real Playing Time gibi yapımlarla kariyerine devam etti.

LIAM CUNNINGHAM (“Wetzler”)
Hit  dizi  Game  of  Thrones’de  “Davos  Seaworth”  karakteri  olarak  bilinen  Liam  Cunningham, Dog Soldiers filmindeki rolüyle uluslararasında ün kazanmıştır. Diğer  filmleri  arasında  The  Wind  that  Shakes  the  Barley,  Hunger,  The  Guard,  War Horse, Safe House, Black Butterflies, and The Escapist, The League of Gentlemen’s  Apocalypse,  The  Mummy:  Tomb  of  the  Dragon  Empire,  Clash  of  the Titans, First Knight, Centurion ve Harry Brown yer alıyor.
FİLM EKİBİ
BRIAN SMRZ (Yönetmen)
24 Hours to Live filmi ile ilk uzun metrajlı filmi yönetmenliğini yapan Brian Smrz büyük Hollywood yapımları içinde yardımcı yönetmen olarakta yer almıştır. Bu filmler ise; X-­-Men: Apocalypse, Fantastic Four, Terminator Genisys, X-­-Men: Days of Future Past, Iron Man 3, This Means War, Rise of the Planet Apes, X-­-Men: First Class, The Hangover: Part II, Knight and Day, Surrogates, Whiteout, X-­-Men Origins: Wolverine, Eagle Eye, Night at the Museum, Superman Returns, Fantastic Four, Paycheck, Minority Report, ve Mission Impossible II.
BASIL IWANYK (Yapımcı)
2004 yılında kurduğu Thunder Road Pictures’ın kurucusu ve sahibidir. En son yapımları arasında Benicio Del Toro, Emily Blunt ve Josh Brolin’in rol aldığı ve Denis Villeneuve’in yönettiği Sicario ve Keanu Reeves’in rol aldığı John Wick ve devam filmi John Wick 2 bulunuyor. Devam eden projeleri arasında Soldado, John Wick: Chapter 3, Robin Hood, Hotel Mumbai yer alıyor. Geçmişte yapmış olduğu filmler ise, Clash of the Titans ve devam filmi Wrath of the Titans, The Expendables ve devam filmleri The Expendables 2 ve The Expendables 3, Ben Affleck’in yönettiği, eleştirmenlerce beğeni toplayan The Town bulunuyor.

Türkçe Altyazılı Fragman

Türkçe Dublajlı Fragman

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Toz Bezi (2015) Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında - Doctor Strange In the Multiverse of Madness (2022) Turist - The Tourist (2010) Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Sultanın Sırrı (2010) Son Moda Aşk - It Boy (2013)