Başrollerinde Nesrin Cavadzade, Osman Sonant, Yavuz Bingöl, Erkan Can, Şerif Sezer, Reha Özcan, Gaffur Uzuner ve Metin Yıldız’ın oynadıkları Murat Saraçoğlu’nun yönettiği Yangın Var filminin galası önceki gün Cinebonus Kanyon Sineması’nda yapıldı. Geceye filmin oyuncularının yanı sıra Hande Subaşı, Zara, Kerem Çatay, Suna Selen, Büşra Pekin, Yeliz Yeşilmen, Necati Akpınar, Mirgün Cabas ve sanat camiyasından birçok isim katıldı.

Geceden Notlar: Filmde Osman Sonant’ın oynadığı Koşman karakterinin gerçek karşılığı olan Koşman Bey de katıldı. Koşman Bey, Osman Sonant ile biraraya gelerek sevenlerine ve foto muhabirlerine birlikte poz verdi.
Filmde Çayırbağı Belediye Başkanı’nı oynayan Gaffur Uzuner de Çayırbağı Belediye Başkanı ile gala gecesinde biraradaydı.
Filmin başrol kadın oyuncusu Nesrin Cavadzade, kırmızı uzun tuvaletiyle çok şık görünüyordu. Cavadzade’yi yönetmen sevgilisi Cemal Şan da bu özel gecede yanlız bırakmadı.
Film gösterimi öncesi tüm oyuncular basının karşısına hepberaber çıkarak onların sorularını yanıtladılar. Nesrin Cavadzade, muhabirilerin elindeki mikrofonları alarak onlara yardımcı olmak istedi. Cavadzade gece boyunca neşeli tavırları ve sempatikliğiyle dikkat çekti.
Filmde yardımcı erkek oyuncu olan ve bir Diyarbakır Belediye Başkanı’nı oynayan Yavuz Bingöl, Diyarbakır’dan ve Trabzon’dan gelen misafirlerle yakından ilgilendi.
Filmin gösterimi bittikten sonra herkes ayakta aşkışlkayarak beğenilerini dile getirdiler…
Filmin başrol erkek oyuncusu Osman Sonant, oyunculuğuyla aldığı övgüler karşısında çok mutlu oldu ve ‘Yeni bir keşif’ olarak değerlendirmesine karşın mesleğine olan motivasyonunun arttığını belirtti.

Sezonun merakla beklenen  filmi ‘Yangın Var’, 9 Aralık’ta sinema izleyicisiyle  beyazperdede buluşuyor.  Türkiye’nın en pahalı yol filmi olan komedi-macera türündeki ‘Yangın Var’da Osman Sonant, Koşman adlı itfaiyeciyi, Nesrin Cavadzade Asya’yı Yavuz Bingöl ise Diyarbakır Belediye Başkanı’nı canlandırıyor…
Sinema izleyicileri arasında fenomen olan ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’a göndermeler yapan ‘Yangın Var’da her yangın sönüyor, bir tek aşk yangını sönmüyor.Karadeniz’in Çayırbağı beldesine hibe edilen itfaiye komyonunun teslimi sırasında Koşman,Asya’ya vuruluyor. Bin km yolculukta Koşman’a eşlik eden Asya, zaman içinde bu sempatik itfaiyeciye aşık oluyor. Her izleyeni kahkahalara boğacak olan ‘Yangın Var’, romatik hikayesiyle insanın kalbinin derinliklerine de dokunacak ve filmin sonunda izleyiciler koltuklarından kalkamayacak.Murat Saraçoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu bu sıcak hikayenin yapımcılığını ise Koray Çalışkan / Yol Sinema üstleniyor.

‘Yangın Var’da Nesrin Cavadzade, Osman Sonant ve Yavuz Bingöl’ün dışında, Erkan Can komik bir cami imamını, Şerif Sezer tipik Karadenizli bir kadını oynuyor. Filmde ayrıca, Reha Özcan, Gaffur Uzuner ve Metin Yıldız gibi ünlü oyuncular da kamera karşısına geçti.

FİLMİN KONUSU:
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Trabzon’un Çayırbağı beldesine bir itfaiye kamyonu hediye eder. İtfaiyeci Koşman kamyonu Trabzon’a getirmek icin görevlendirilir ve kendini bir yaz günü Diyarbakır’da bulur. İstemeye istemeye gittiği Diyarbakır’dan geri dönüşü sırasında yanında gizemli bir misafir, dışarıda olağanüstü bir doğa, önünde bin kilometrelik bir yol ve sıradışı bir macera vardır. Aşk, heyecan, hüzün ve kahkaha dolu Trabzon dönüş yolculuğu Koşman’ın ve yol arkadaşı Asya’nın bütün hayatını değiştirecektir.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157628323208953″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları - Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) Entourage (2015) JONAS BROTHERS: 3 Boyutlu Konser Deneyimi / JONAS BROTHERS: The 3D Concert Experience (2009) VOX LUX (2019) Renkli Penguenler (2019) Pamuk Prenses ve Avcı - Snow White and the Huntsman (2012)

Leave a comment