Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’un bu haftaki konukları; ünlü şarkıcı Yalın, aranjör Ozan Çolakoğlu, güzel oyuncular Hande Katipoğlu ve Hande Subaşı oldu.
Bir dinleyicinin Yalın’a özel posterler ve defterler yaptığı fark edilince, söz konusu defter yayında Yalın’a hediye edildi. Yalın, “Sevgililerim bile böyle şeyler yapmadı, özen göstermediler vallahi” diyerek kendisine yapılan jesti onore etti.

İşte bu eğlenceli geceden notlar…

•    Çöpdemir, yayına ilk olarak Hande Subaşı’nı aldı ve kendisine üç adet, devasa boyutlarda nazarlık taktı. Subaşı, olimpiyat şampiyonu görünümüne büründü ve bu durum stüdyoda kahkahalara sebep oldu.
HANDE KATİPOĞLU’NDAN NEFES DERSİ…
•    Hande Katipoğlu’nun nefes dersleri aldığı öğrenilince, Kadir Çöpdemir yerinde uygulama yapmasını istedi ve Katipoğlu koltuğa boylu boyunca uzanarak nasıl nefes alınması gerektiğini gösterdi. Akabinde koltuğa Kadir Çöpdemir uzandı ve bu sefer de ünlü oyuncu Çöpdemir’in üzerinde doğru nefes alma taktiğini gösterdi.

YALIN CİMRİ ÇIKTI!!!
•    12 milyonluk (trilyon) ikramiye size çıksa ne kadarını ihtiyaç sahipleriyle paylaşırsınız?” sorusuna her bir konuk farklı yanıtlar verdi. En bonkör Kadir Çöpdemir ve Hande Katipoğlu çıktı. “2 milyonunu kendime alır, geri kalanını dağıtırım” dediler. Yalın ise, “Büyük kısmını kendime alırım” diyerek pintiliğini konuşturdu.

•    Stüdyoya kendi orkestrasını getiren Yalın tüm şarkılarını canlı okudu. Bir ara Ozan Çolakoğlu da kendisine ait DJ kabinine geçerek Yalın’a eşlik etti.

STÜDYODA BOY DÜELLOSU
•    Kadir Çöpdemir, gelen konukların büyük çoğunluğunun kendisinden uzun olduğundan şikayet ederken Yalın’ı kendi dişine göre bulunca çok sevindi ve yan yana durarak, “Hem sanatının gücüne hayranım, hem de boyu benle aynı” diyerek takıldı; fakat izleyiciler Yalın’ın biraz daha uzun olduğunu iddia edince Çöpdemir bunu kabul etmedi ve stüdyoda uzun süre boy düellosu yaşandı.

•    Yayın esnasında girilen vtr’ler ve skeçler yine kahkaha dolu dakikalar yaşattı izleyenlere. Bunun yanında #kopdagel2013 hashtagi Twitter’da kısa sürede trend topic olmayı başardı.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker ve Aykut Gürel’in üstlendiği deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan  “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her yaştan seyirciyi TRT1’e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tom Medina (2023) Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar (2014) Aşkı Bulunca - Posthumous (2015) MINE (2017) Anormal Aktivite 2 - A Haunted House 2 (2014) Ocak Ayının İki Yüzü - The Two Faces of January (2014)

Leave a comment