SİNOPSİS

Gişe rekorları kıran Uyumsuz serisinin üçüncü filmi YANDAŞ, Tris (Shailene Woodley) ve Dört’ü, öncekinden çok daha tehlikeli yeni bir dünyaya götürüyor. Uyumsuz’da sistemi alt üst eden bilgileri ortaya çıkardıktan sonra, Tris ve Dört’ün, Şikago’yu çevreleyen duvarların dışına kaçması gerekmektedir. Hayatlarında ilk defa, bildikleri tek şehri ve akrabalarını bırakmak zorundadırlar. Dışarı çıktıklarında, yeni öğrendikleri gerçekler karşısında eski bildiklerinin hiçbirinin geçerliliği kalmaz. Tris ve Dört’ün, Şikago duvarlarının arkasında devam etmekte olan ve bütün insanlığı tehdit eden savaşta kimden yana olacaklarına hızlı bir şekilde karar vermesi gerekmektedir. Tris hayatta kalabilmek için cesaret, sadakat, fedakarlık ve aşk arasında imkansız bir seçim yapmaya mecbur bırakılır.

KISA ÖZET

KURALSIZ’da tabuları yıkan gerçeklerle karşılaştıktan sonra, YANDAŞ’ta Tris (Shailene Woodley) ve Dört (Theo James),  Şikago’yu çevreleyen duvarların arkasında ne olduğunu keşfetmek için kaçmak zorunda kalır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ölümcül Çarpışma - Hidden Strike (2023) Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı - World Invasion: Battle Los Angeles (2011) Ben Ölmeden Önce - Before I Fall (2017) Tamircikler Robotçuklara Karşı - Fiksiki Protiv Krabotov (2020) Çözümler Kitabı - Book of Solutions (2023) Prensesin Uykusu (2010)

Leave a comment