Yeni eğitim dönemiyle gastronomi sektörüne bir ilk daha kazandıran USLA, “TARLADAN MUTFAĞA” mottosuyla şaşırttı!

Gastronomi sektörüne kazandırdığı yeniliklerle öne çıkan USLA, bu defa da “TARLADAN MUTFAĞA” diyor. Profesyonel Aşçılık ve Profesyonel Pastacılık / Ekmekçilik programında haftanın bir günü öğrencilerini tarlaya götürerek, sebzelerin oluşumunu gösterecek. Böylece öğrenciler mutfağı topraktan öğrenerek, organik ürünlerle daha lezzetli yemekler hazırlayacaklar. Bu uygulama ile toprağın ve tarımın önemine bir kez daha vurgu yapan USLA, “Tercihimiz domatesin gerçek kokusunu bilen, bununla birlikte bu kokuyu kendi yetiştirdiği ürünlerde hisseden öğrenciler yetiştirmek. Uygulamayı önümüzdeki süreçlerde topluma da aşılamayı hedefliyoruz. Çok hızlı tükettiğimiz için tükettiğimiz ürün ve malzemelerin oluşum aşamalarını merak eden bir toplumu hayal ediyoruz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dışarıda - He's Out There (2018) Son Üç Gün - 3 Days To Kill (2014) Hayalet Suikastçı - Assassin (2023) Ayı Kardeşler: Fantastik Dünyalar - Boonie Bears: Entangled World (2018) Minari (2021) Balık ile Kraker'in Maceraları - Fish N Chips, Best Enemies Forever (2014)

Leave a comment