ÜNLÜ KONUKLARI KADİR ÇÖPDEMİR’LE KOPTU!!!

USTA OYUNCU HÜSEYİN AVNİ DANYAL
“KABA KUVVET RÜŞVETTEN DAHA AHLAKLI”

YER GÖK AŞK DİZİSİNİN BAŞARILI OYUNCUSU
TUVANA TÜRKAY’DAN KADİR ÇÖPDEMİR’E ŞAŞIRTAN HEDİYE!!!

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor bu hafta da renkli konuklarıyla ekranları salladı, izleyenleri kahkahalara boğdu!

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor Show’un bu haftaki konukları; “Eksik Sayfalar” filminin oyuncularında usta isim Hüseyin Avni Danyal, yakışıklı ve bir o kadar da yetenekli Tolga Güleç, güzellikleriyle izleyenleri her daim büyüleyen Ebru Şahin ve Tuvana Türkay, ve şarkılarıyla Türk Pop’unun mihenk taşlarından Altay’dı!

Kadir Çöpdemir’in kısa bir stand-up gösterisiyle başlayan programda eğlence başlangıçtan sona kadar bir an bile kesilmedi.

İşte bu eğleneli geceden notlar…
HÜSEYİN AVNİ DANYAL’I HAYRANI FENA ŞAŞIRTTI…
Usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal, kendisine sorulan sorulara verdiği ilginç cevaplarla izleyenlerin alkışını topladı. Özellikle “kaba kuvvet mi, rüşvet mi?” sorusunda oldukça zorlanan Hüseyin Avni Danyal, en sonunda “kaba kuvvet rüşvetten daha ahlaklı bir şey” diyerek bu şıkkı tercih etti.

Bir hayranının kendisi için “sesiyle nişanlanır, bakışıyla evlenir, gülüşüyle gezerim” cümlesine inanmakta güçlük çeken ve iltifatın dozu karşısında mahçup olan Hüseyin Avni Danyal, Kadir Çöpdemir’den bu cümlenin gerçekliği için teminat istedi.
GENÇ KIZLARIN GÖZDESİ JUSTIN BIEBER RÖPORTAJI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI!!!
Türkiye’ye gelişi genç hayranları arasında büyük olay yaratan Justin Bieber ile yapılan özel röportaj, ilk kez TRT1 ekranlarında Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor Show’da yerini aldı.
ÜNLÜ ŞARKICI ALTAY’DAN “CANIM” İLE RESMİ AÇILIŞ!!!

Program Altay’ın yaza damgasını vuracak “Canım” isimli parçasıyla resmi açılışını yaptı. Altay’ın yeni albümü Berduş’un aynı isimli parçasıyla devam eden programda konuklarla Kadir Çöpdemir’in keyifli sohbeti hiç kesilmedi.
Konuklarla yapılan keyifli ve doyurucu sohbetten sonra, yoğun istek üzerine, Altay’ın programın başında seslendirdiği “Canım” isimli parçasıyla kapanışı yapan Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor Show, izleyenlere yine keyifli bir Cuma gecesi yaşattı.
TUVANA TÜRKAY’DAN KADİR ÇÖPDEMİR’E ŞAŞIRTAN HEDİYE!!!
Ufak bir talihsizlikten dolayı uçağını kaçıran ve programa 10. dakikada dahil olan Eksik Sayfalar filmi oyuncusu Tuvana Türkay izleyenlerden özür dilemeyi de unutmadı.
Tuvana Türkay’ın Kadir Çöpdemir’e hediye olarak getirdiği nesnenin en başlarda işlevi çözülemese de, programın ilerleyen dakikalarında bir masaj aleti olduğunun anlaşılmasıyla Kadir Çöpdemir ve Altay birbirlerine masaj yaparak keyifli dakikalar geçirdi.
İZLEYİCİ GENÇ YETENEK OĞUZ BORAN’I SEVDİ…
Yeni yeteneklere her zaman destek veren Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor Show, aykırı bir tarza sahip olan Oğuz Boran isimli genç şarkıcıya albümünü tanıtma fırsatı verdi. “Beni Beni” isimli şarkısı stüdyo seyircileri ve konuklar tarafından çok beğenilen Oğuz Boran uzun süre alkışlandı.
GÜZEL OYUNCU EBRU ŞAHİN’İN BİLİNMEYEN YÖNLERİ…
Ebru Şahin’in bilinmeyen bir yönü olan senaristliği üzerine uzun ve neşeli bir sohbetten sonra, programın eğlenceli bölümlerinden “o mu bu mu?” isimli köşeye geçildi.  Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker’in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan  “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her yaştan seyirciyi TRT1’e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

www.facebook.com/koptugeliyortv
http://twitter.com/koptugeliyortv

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Uyuyana Kadar - Before I Go to Sleep (2015) Vahşet Partisi / All The Boys Love Mandy Lane (2009) Dabbe: Bir Cin Vakası - d@bbe: Bir Cin Vakası (2012) NINE (2010) Abigail: Sınırların Ötesinde (2019) Tatlı Cadı Lili: Mandolan’a Yolculuk - Lilly The Witch 2: The Journey To The Mandolan (2013)

Leave a comment