Ünlü aktör ve komedyen Atilla Arcan kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Atilla Arcan kalbine yenik düştü.Türk televizyonlarının ünlü Aktörü ve komedyeni Atilla Arcan,Kalp krizi nedeniyle Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Atilla Arcan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Hayatını kaybeden Arcan’ın 2013 yılında By Pass operasyonu geçirdiği öğrenildi.

90’lı yıllarda yaptığı “Süleyman Demirel” taklidi ile hafızalara kazınan Arcan’ın ölüm haberini kendisi gibi komedyen olan Cem Yılmaz ve Hakan Yılmaz resmi twitter hesaplarından duyurdu.

ATİLLA ARCAN KİMDİR?

Birçok dizi ve filmlerde rol alan Arcan, 90’lı yıllarda yapmış olduğu “Binbir Surat” adlı komedi programı ile milyonları ekran başına kitlemişti. Gerçek adı Atilla Gürses olan Atilla Arcan, 1945 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro ve Sinema oyuncusu, yönetmen ve senarist Muharrem Gürses’in oğludur. Kardeşinin adı Kemal Gökhan Gürses’dir.

“Binbir surat Atilla Arcan” adında ünlüleri taklit ettiği gösterileri ile tanınan Atilla Arcan bir çok sinema filmlerinde, tiyatrolarda ve televizyon dizilerinde de rol aldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
 Parti Tırtılları / Sunshine Barry and The Disco Worms (2009) Goethe’nin İlk Aşkı - Young Goethe in Love (2011) Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı (2014) AYKUT ENİŞTE 2 (2021) Yakışıklı Rocky - Rocky Handsome (2016) Zavallılar - Poor Things (2024)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment