“HAYAT AĞACI” 11. BÖLÜMÜYLE
2 ARALIK SALI GÜNÜ
TRT1’DE…
 
UMUT, SEÇİMİNİ YAPIYOR !!!
CENGİZ, AYŞEN’İN PEŞİNDE !!!

Birbirlerine kenetlenmiş,her zorluğu omuz omuza ve Tek yürek olarak atlatmaya çalışan  Karahanlı Ailesi’nin samimi ve sürükleyici hikayesi…

‘‘Hayat Ağacı’’, 11. bölümüyle 2 Aralık Salı 23:00’te TRT 1’de ekranlarında…

Umut Kenan’ı seçerek evden ayrılmıştır. Kenan aileyle yüzleşme zamanının geldiğini düşünüp Eşref’in karşısına çıkar. Geçmişi konuşmak iki taraf için de kolay olmayacaktır.
Murat Umut’un adını evde anmamaya kararlıdır. Evde soğuk rüzgârlar eserken, Cengiz hapishaneden çıktığı gün soluğu Ayşen’in yanında alır. Ayşen, Cengiz’den boşanmakta kararlı olsa da Cengiz evliliğini kurtarmak için kolları sıvar ve konak önünde Ayşen’e serenat yapar!
Esra, Arif’ten resmi olarak boşandığı ilk gece kendini çok kötü hisseder. Ayşen’in ona destek oluşu ile iki kız kardeş dertleşir. Esra, Arif’ten boşandığına pişman olsa da asla geri adım atmaz!
Kenan, Eşref’e rağmen Umutla evlenmeyi kafasına koymuştur. Kenan’ın Umut’a evlenme teklif edeceğini öğrenen Pelin ise işleri karıştırmak için kolları sıvar. Pelin amacına ulaşabilecek midir?

Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği, senaryosunu Volkan Yazıcı’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş’ün bulunduğu dizinin başrollerini, Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Özge Özberk, Tolga Güleç, Beyza Şekerci, Enis Arıkan, Zeynep Aydemir, Fırat Temir, Aycan Koptur, Hande Erçel, Mertcan Özsoy, Çağdaş Tekelioğlu, Alya İydiş, Ergin Torun ve usta oyuncular Kenan Bal ve Ayşe Tunaboylu paylaşıyor.

Genel hikaye;
Etrafında sevilen sayılan, özü sözü bir, dürüst bir adamdır Eşref. Oğlu Murat’la beraber büyük bir atölye haline getirdikleri baba yadigârı o küçük dükkân, tüm ailenin ekmek teknesi olmuştur. Ancak geçmişteki hesapları kapatmaya gelen Kenan, bu ailenin üzerine bir kara bulut gibi çöker. Birbirine sıkıca kenetlenmiş olan Karahanlı Ailesi, kendisini bekleyen fırtınaya hazırlıksız yakalanır. Bildikleri ve inandıkları tek şey ise her gecenin bir sabahı olduğudur!
Yapımcı: Focus Film
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Volkan Yazıcı
Müzik: Fahir Atakoğlu
Oyuncular: Kenan Bal (Eşref), Ayşe Tunaboylu (Keriman), Fikret Kuşkan (Murat), İdil Fırat (Filiz), Özge Özberk (Ayşen), Onur Saylak (Cengiz), Tolga Güleç (Kenan), Beyza Şekerci (Umut), Enis Arıkan (Arif), Zeynep Aydemir (Esra), Fırat Temir (Fırat), Aycan Koptur (Birce), Hande Erçel (Selen), Mertcan Özsoy (Okan), Çağdaş Tekelioğlu (Samet), Alya İydiş (Didem), Ergin Torun (Can)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mısır Tanrıları - Gods of Egypt (2016) Dünyanın Durduğu Gün / The Day The Earth Stood Still (2008) 47 Ronin (2013) Örümcek Ağı - Cobweb (2023) Oflu Hoca’nın Şifresi 2 (2016) Öldürme Arzusu - Death Wish (2018)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment