Kanal D’nin başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, yapımcılığını D Productions’ın üstelendiği sevilen dizisi “Ulan İstanbul”a bu hafta Selami Şahin geliyor.

Bu bölümde; operasyonun sonuna gelen ekip, büyük bir yılbaşı partisiyle mahalleye veda etme kararı alıyor. Alın Teri Sokak’ta verilen yılbaşı partisinin onur konuğu ise Selami Şahin oluyor.

Sahnede, “Özledim” ve “Başımın Tatlı Belası” şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, çekimler sırasında hem kamera önünde ve hem de arkasında ekiple birlikte eğlenceli anlar yaşadı.

Ulan İstanbul’u büyük bir beğeniyle izleyen Şahin, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ulan İstanbul, Selami Şahin’in konuk olduğu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20:00’de Kanal D’de ekrana gelecek!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kadın - Elle (2016) New York’a Hoşgeldiniz - Welcome to New York (2014) Planetarium (2017) Bana Masal Anlatma (2015) Azizler Hapishanesi - Patients of A Saint (2020) Saka Kuşu - The Goldfinch (2019)

Leave a comment