TÜRKİYE’NİN İLK
BİLİM-KURGU / FANTASTİK YAPIM ŞİRKETİ!
 
Sektörün yeni yapım şirketi, BOOM Yapım’ın önceliği bilim-kurgu / fantastik türü dizi ve sinema filmleri üretmek!

Şirketin ortak yapımcılarından Hazan Turaçtemur, özellikle takip ettiği bu türü seçme nedeni olarak, kendi beğenisinin yanı sıra, türün tüm dünyada yükselişte olmasını gösteriyor.

Hollanda doğumlu Turaçtemur, Amsterdam Üniversitesi’nde aldığı sanat ve ekonomi eğitimini, Türkiye’de farklı sektörlerde çalışarak pekiştirmiş. Dizi ve sinema sektöründe farklı pozisyonlarda edindiği tecrübelerini şimdi, Türkiye’de örneği bulunmayan bir türde değerlendireceği için heyecanlı.

“GEÇİT”İN KAPISI ARALANDI!”

Şirket, ilk projesiyle sektöre iddialı bir giriş yapıyor. BOOM Yapım’ın bilim-kurgu / fantastik türündeki dizi projesi “GEÇİT” 20 dakikalık tanıtım bölümü ile piyasaya merhaba dedi.

BOOM Yapım’ın sektörün önemli isimleriyle hazırladığı tanıtım bölümü, izleyenlerde yabancı bir film izlenimi yaratıyor.

Bir yıllık ön hazırlık, 15 gün çekim ve 3 ay süren post-prodüksiyonla hazırlanan dizinin tanıtım bölümünde, tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç yetenekler de rol aldı. İstanbul’da ve çevresinde gerçekleştirilen çekimler için onlarca set kuruldu.

“Geçit” şimdi kanal yöneticilerinin yakın markajında!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dolanma (2015) Zayıflığın Esareti - Abuse of Weakness (2014) Bad Boys: Her Zaman Çılgın - Bad Boys for Life (2020) Uzun Hikaye (2012) Genç Deniz Canavarı Ruby - Ruby Gillman, Teenage Kraken (2023) Can Dostlar (2019)