Türk pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu

ilk kez bir animasyon filmi dublajı için stüdyoya girdi!

Dev kadro, Aslan Max’ın beyaz perde macerası için bir araya geldi

Türkiye’nin en çok sevilen süper kahramanlarından Aslan Max, “Max Maceraları – Kralın Doğuşu” filmiyle 9 Mart’tan itibaren beyaz perdeyi fethetmeye hazırlanıyor. Üstelik bu dev macera için Türkiye’nin en önemli sesleri de Aslan Max’ın yanında yer alıyor. Engin Altan Düzyatan, Yekta Kopan, Özge Özpirinçci ve minik yıldız Alpay Şayhan sesleriyle kahramanlara can verirken, Türk pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu, filmde de kraliçeyi seslendiriyor.

Film konusu:

Tarihin yazmadığı çağlarda, başka bir gezegenden gelen Gölgelerin Efendisi isimli bir karanlık lordu üç güç kristalini alabilmek için Aslan Krallığı’nı istila etmişti. Neyse ki, Kral ve Kraliçe yıllar önce gizlenmiş olan bu kristallerin yerini gösteren aslan tılsımını yeni doğan oğulları Max ile birlikte uzaklara göndermeyi başarabilmişlerdi.

Ne yazık ki 16 sene sonra, Gölgelerin Efendisi, Max’ı ormandaki evinde buldu ve aslan tılsımını ele geçirdi. Şimdi Max ve arkadaşları, Gölgelerin Efendisi’nin üç güç kristalini ele geçirip, durdurulamaz bir güce sahip olmasını engelleyecek bir maceraya doğru yola çıkmak üzereler!

Max ve arkadaşları, Phoenix adlı uçağı kullanarak, Gölgelerin Efendisi ve onun müttefikleriyle güç kristallerinin saklı olduğu birçok büyüleyici yerde çarpışacaklar. Çölün ortasındaki bir piramitten, gökyüzündeki bir adaya kadar farklı birçok yerde kristallerin gücü için savaşacaklar. Acaba sonunda tüm kristallere birden kim sahip olacak?

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bol Şans (2016) Hanna (2011) Gece Hayvanları - Nocturnal Animals (2016) Sevgililer Günü Katliamı 3D - My Bloody Valentine 3D (2009) Güzel ve Çirkin - Beauty and the Beast (2012) Fırtınanın Ortasında - Strangerland (2015)

Leave a comment