Oyuncak Hikâyesi 3’ün galasında Buzz ve Woody, filmde Barbie ve Ken’e ses veren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile buluştu!

OYUNCAK HİKÂYESİ 3’ÜN TÜRKİYE GALASI YAPILDI

2 Temmuz’da vizyona girecek olan Disney.Pixar filmi “Oyuncak Hikâyesi 3”ün (Toy Story 3) galası TTÇocuk katkılarıyla  İstinyePark AFM Sinemalarında gerçekleşti. Galaya, filmin Türkçe versiyonunda seslendirme yapan  Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ olmak üzere; filmin sevilen kararkterlerinden Buzz ve Woody, Esra Oflaz Güvenkaya, Berna Sağlam, Neşe Erberk, Turk Telekom Pazarlama ve İletişim Direktörü İsmail Beyazıt, The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Bölge Müdürü Sinan Ceylan, Berrin Yoleri ve filmin dublaj yönetmeni Volkan Severcan katıldı… Beren Saat filmde Barbie karakterini, Kıvanç Tatlıtuğ ise arkadaşı Ken’i seslendiriyor.

Disney.Pixar’ın “Oyuncak Hikâyesi 3” filmi 2 Temmuz’da Türk seyirci ile buluşuyor. Oyuncakları neşeli bir macerada biraraya getiren başarılı animasyon film için TTÇocuk katkılarıyla bir gala etkinliği düzenlendi. İstinyePark AFM Sinemalarında düzenlenen galaya, küçükler ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Galanın sürprizi ise filmin sevilen karakterlerinden Buzz ve Woody ile birlikte Barbie ve Ken karakterlerini seslendiren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un katılımı oldu…
Ülkemizde Disney Digital 3D seçeneğiyle vizyona girecek filmde Woody (orijinalinde Tom Hanks’in sesi), Buzz (Tim Allen’ın sesi) ve tüm çete beyazperdeye geri dönüyor. Andy üniversite için evden ayrılmaya hazırlanırken, onun sadık oyuncakları da kendilerini bir kreşte buluyorlar! Heyecanlı bir maceranın içinde birbirlerine destek oluyorlar.  Yeni yüzlerin katıldığı macerada güzel ve şık Barbie ile çapkın arkadaşı Ken de yer alıyor.
The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Bölge Müdürü Sinan Ceylan  “Disney.Pixar’ın sevilen Oyuncak Hikayesi filmlerinin dönüşü çok büyük ilgi görüyor. Film Amerika’da ilk hafta çok büyük bir başarı elde etti. Türkiye’de de benzer bir ilgi olacağını düşünüyoruz. Filmin seslendirmesinde iki yetenekli sanatçı Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışmaktan büyük keyif aldık. Galada onları ve  Buzz ile Woody’yi konuklarımızla buluşturabilmek de bizi çok memnun etti. Kendilerine ve galaya destek veren TTCocuk’a teşekkür ederiz” dedi.
Galaya katılımı büyük sevinç yaratan Buzz ve Woody, TTCocuk’un katkılarıyla İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen Oyuncak Hikayesi etkinliğinde de yer alıyorlar. Karakterler 26-27 Haziran’da günde 3 kez sevenleriyle buluşuyor.

Oyuncak Hikâyesi Markası Hakkında…
1995 yılında piyasaya çıktığında, Oyuncak Hikâyesi, CG animasyonu ile yapılmış ilk uzun metraj olarak, film endüstrisinde örnek teşkil etmişti. 1999’da Oyuncak Hikâyesi 2 büyük alkış topladı ve En İyi Film, Müzikal veya Komedi dalında Altın Küre kazanmıştı. Oyuncak Hikâyesi günümüzde, 878 milyon$ gişe ve 8 milyar dolar perakende ürün satışı ile bir küresel lisans fenomeni haline gelmiştir.
The Walt Disney Company tarafından filmler, tüketici ürünleri, sahne şovları, park etkinlikleri, müzik, web sitesi ww.ToyStory.com, Nisan’da piyasaya çıkan Oyuncak Hikâyesi ve Oyuncak Hikâyesi 2 Özel Versiyon Disney DVD ve Blu-ray gibi ev sineması ürünleri, Toy Story Mania! for Wii™ ve Haziran ayında piyasaya çıkacak Oyuncak Hikâyesi 3 gibi video oyunları ve de 2010 yılı boyunca piyasaya çıkacak olan 10’dan fazla yeni kitap yoluyla desteklenmekte.

Walt Disney Studios Motion Pictures International (WDSMPI) hakkında:
• Walt Disney Studios Motion Pictures International Türkiye’de uzun metrajlı filmlerin dağıtımı için UIP Türkiye’ye alt lisans vermektedir. Bu lisans ilk kez 1993 yılında sabit bir dönem için verilmiş ve o sonrasında birkaç kez uzatılmıştır.
• Disney’in Türkiye’de live-action filmlerle gelmiş geçmiş en büyük üç gişe rekoru 5.6 milyon $ gişe geliriyle Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu, 4.6 milyon $ gişe geliriyle Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı ve 3.7 milyon $ gişe geliriyle Altıncı His (The Sixth Sense) tarafından kırılmıştır. Disney’in en büyük animasyon filmleri arasında Ratatuy’un gişe gelirleri 2.1 milyon $, İnanılmaz Aile 2.0 milyon $, Kayıp Balık Nemo 1.9 milyon $ ve Bolt 1.3 milyon $ oldu.
• Hızla büyüyen bu pazarda 2010’un başlıca filmleri arasında Prenses ve Kurbağa (22 Ocak), Alice Harikalar Diyarında (5 Mart), Pers Prensi: Zamanın Kumları (21 Mayıs), Oyuncak Hikâyesi 3 (2 Temmuz), Sihirbazın Çırağı (16 Temmuz) ve Rapunzel (24 Aralık) yer almakta.

The Walt Disney Company Türkiye hakkında:
Dünyanın önde gelen uluslararası aile aktivitesi ve medya şirketi The Walt Disney Company beş ayrı segmentte faaliyet gösteriyor: Medya ağları, eğlence parkları, film stüdyoları, tüketim ürünleri ve interaktif medya grubu.
Disney’in Türkiye’deki ilk ofisi ürün lisansları vermek amacıyla 1996’da kuruldu ve Disney’in sinema, ev eğlencesi, televizyon, müzik ve internet olmak üzere pek çok iş alanında faaliyet gösteriyor. Disney’in Türkiye’de en çok gişe yapan filmleri arasında, toplamda 5.5 milyon $ gelir sağlayan “Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu” bulunuyor. En son Disney başarıları arasında High School Musical (HSM) dizisi (dizinin HM2 albümü Altın Plak düzeyine yükseldi) ve toplamda Platin Plak kazanan Baby Einstein ürün ve albüm grubu bulunuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sessiz Ol (2018) Zor Kazanç - Pain & Gain (2013) Evlenmeden Olmaz (2015) Fant4stik - Fantastik Dörtlü (2015) Hayvanlar - Animals (2022) Sils Maria ve Perde - Clouds of Sils Maria (2014)

Leave a comment