TULUYHAN UĞURLU’DAN SÜRPRİZLERLE DOLU SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ

Tuluyhan Uğurlu’dan yine farklı ve unutulmayacak bir konser. Ünlü piyanist, 14 Şubat akşamı The Marmara Taksim’de vereceği Sevgililer Günü’ne özel konserde salonu dolduran konukların aşk hikayelerini o anda yapacağı bestelerle ölümsüzleştirecek. Konserin ikinci yarısını tamamen doğaçlama eserlerle seslendirmeye hazırlanan sanatçı, konuklarından aşkla ilgili cümleler söylemelerini isteyecek. Seyirci mikrofonu eline alıp, sevgi ve tutkusunu kelimelere dökecek. Ünlü piyanist, bu aşkı kendi iç dünyasından beslenen notalarla özel bir beste ile anlatacak. Konuklar, kendi hikayelerinin Tuluyhan’ın notaları ile ölümsüzleştiği eseri, cep telefonları ile kaydedip, bu büyük armağanı aşklarının ölümsüz bir anısı olarak saklayabilecekler.

Tuluyhan Uğurlu’nun 14 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da The Marmara Taksim’de vereceği “aşk” temalı konserin aşk üzerine yapılacak doğaçlamalar dışındaki bölümlerinde ise piyano müzik ve görüntülerle aşk, sevda, kalbi duygular üzerine sorular sorup yanıtlar arayacak. Hayatımızın her anında yaşadığımız aşk, sevgi, tutku konser boyunca etkileyici görsel bir sunumla, dinleyiciyi farklı boyutlara sürükleyecek.

Tuluyhan Uğurlu, konuklarına bu konseri bakın nasıl anlatıyor:
“Daha önceden hiçbir hazırlık yapmadan, o andaki duygularımla seslendirdiğim eserlerden oluşan konserler beni çok mutlu ediyor. Bugüne kadarki konserlerimde seyirciden beş nota istiyor o beş nota üzerine, 10-15 dakikalık doğaçlamalar yapıyordum. Bu konserde bir farklılık yaparak, konserin ikinci bölümünü dinleyicinin anlattığı aşk hikayeleri üzerine yapacağım doğaçlama bestelerle seslendireceğim. Konserin içeriğine gelince… Sevgililer Günü bahane…

Biz bu konserde aşkın her halini konuşmaya, düşünmeye çalışıp, bu tarifsiz duyguyu çözmeye çalışacağız… Kimi zaman bir gökdelenin zirvesinde, kimi zaman çöllerde dolaşarak, kainatı birbirine bağlayan bu sihirli sözcüğün en derinlerdeki anlamı bulmak için belki de konuşup, dertleşeceğiz. İki saat boyunca kalbimizin sesini dinleyip, belki de hiç bilmediğimiz bir dünyaya yolculuğa çıkacağız. 14 Şubat akşamı bir konserde değil, aşkın en yüce hallerine tanık olacağımız müzikli bir sohbette buluşacağız.”

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024) Space Jam Yeni Efsane - Space Jam A New Legacy (2021) Otopsi - The Autopsy of Jane Doe (2017) Kabir Azabı (2018) Özel Bir Hediye - The New Toy (2023)

Leave a comment