PERA PALACE HOTEL JUMEIRAH’TA
ORIENT BAR PERŞEMBE BULUŞMALARI’NIN
KONUĞU, LEVENT TÜLEK!

İlk öykü kitabı Pitbull’u hep kitap etiketiyle okurlara ulaştırmanın heyecanını yaşayan oyuncu ve yazar Levent Tülek, Orient Bar Perşembe Buluşmaları’nın yeni konuğu oluyor. Tülek, 23 Kasım Perşembe akşamı Pera Palace Hotel Jumeirah’ta katılımcılarla edebiyat ve yazarlık üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek.

Pera Palace Hotel Jumeirah’da her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Perşembe Buluşmaları; yazarları, fikir önderlerini, akademisyenleri, iş dünyasından önemli isimleri misafirleriyle buluşturuyor. Etkinliğin yeni konuğu ise, ilk öykü kitabını yayımlayan Levent Tülek.

Sevilen oyuncu ve yazar Levent Tülek’in ilk öykü kitabı Pitbull, geçtiğimiz aylarda hep kitap logosuyla raflarda yerini aldı. Pitbull’da; Tülek’in fantastik öğelerle bezediği öyküler, gerçeküstünün sınırlarını aşan çağımızı yansıtıyor aslında, yalnızlığımızı vuruyor yüzümüze. Ve böylece yazar, bu kitapla kendi hayal gücüne okurunun hayal gücünü katıp yepyeni bir okuma keyfi sunuyor.
Levent Tülek’in Perşembe Buluşmaları kapsamındaki söyleşisi 23 Kasım 2017, Perşembe günü 19.00’da Pera Palace Hotel Jumeirah Orient Bar’da gerçekleşecek. Söyleşinin ardından Tülek okurların kitaplarını da imzalayacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
İki Dil Bir Bavul (2009) Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda / Gnomes and Trolls: The Secret Chamber (2009) YUVA (2019) After:  Ayrılık - After We Fell (2022) Evdekiler - The Owners (2021) Gölge Ajan: İstanbul’da Ölümcül Hesaplaşma - Vzyat Gordeya - Shadow (2023)