SKIPTRACE- TOZ OL

9  Eylül’de  Türkçe Dublaj ve Altyazı Seçenekleriyle SİNEMALARDA

Jackie CHAN
Johnny KNOXVILLE

HİKAYE HAKKINDA
Aksiyonun Vazgeçilmezi Jackie Chan ve Komedinin Duayeni Johnny Knoxville’den hızına yetişemeyecek bir film!
Hong Kong’lu bir dedektif olan Bennie Chan (Jackie Chan), 10 yıldan fazla bir süredir kötülüğüyle ün salmış olan suç patronu  Victor Wong’un peşindedir. Günün birinde Chan’in yeğeni Bai Shu (Bingbing Fan), Wong mafyasıyla başını derde sokunca ona yardım edebilecek tek kişiyi, çok önemli bir cinayetin tek tanığı olan Amerikalı kumarbaz Connor Watts’ı (Johnny Knoxville) bulur. Birbirinden tamamen zıt karakterdeki bu ikili, Moğolistan’dan Çin’e, Makau’ya ve Hong Kong’a uzanan zorlu ve eğlenceli bir maceraya atılırlar.
ÇEKİMLERDE YAŞANANLAR
●    Bennie karakterini canladıran Jackie Chan’in açılış sahnesinde suya girmesi gerekiyordu. Suyun buz gibi ve Jackie Chan’in de 60 yaşında olmasına ragmen Chan uygun bir çekim olması için  30 dakika boyunca suda kaldı.
●    Johnny Knoxville, Çin süperstarı Fan Bingbing  bugüne kadar öpebilen Çinli olmayan ilk aktördür. Fan,’’Benim sette ilk günümdü ve bu olayda ilk sahnede oldu. Çekimler için olduğunu zannettim.’’ Diye şaşkınlığını dile getirdi.
●    Skiptrace filmi Jackie Chan Ve Fan Bingbing’in birlikte oynadığı ikinci filmi. İlki 2009 yılındaki Hong Kong’da geçen suç, dram tarzındaki SHINJUKU INCIDENT’ti.

JACKIE CHAN-­‐‘’Bennie Chan’’
Jackie Chan Hong Kong’lu bir aktör, dövüş sanatları ustası, film yapımcısı, yapımcı, dublör ve şarkıcıdır. Jackie Chan, 1962’den beridir 150’nin üstünde filmde oynamıştır.

JOHNNY KNOXVILLE-­‐ ‘’Connor Watts’’
Jonny Knoxville Amerika’lı aktör komedyen, film yapımcısı, yazar, dublör. MTV dizisi Jackass’in yaratıcısı olarak ünlenmiştir.

BINGBING FAN –‘’Samantha’’
Bingbing Fan Çin’li bir aktör, şarkıcı, yapımcıdır. Daha çok ülkesindeki yapımlarda yer alan aktris, Batı ülkelerinde X-­‐Men: Days of Future Past filmindeki Blink rolüyle tanınmaktadır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hacksaw Ridge: Savaş Vadisi (2016) Kayıp - Gone (2012) John Wick: 4 - John Wick: Chapter 4 (2023) Sevgili John - Dear John (2010) Şeytanın Kitabı: İbn-i Cühaşe (2022) Meydan - The Square (2014)

Leave a comment