TOY COMEDY CLUB’TA
KAHKAHA
YENİ YILDA DA SİZİ BEKLİYOR!

TOY Comedy Club, 2018’in ilk günlerinde de kahkahası bol stand-up gösterilerine ev sahipliği yapıyor! 5 Ocak Cuma akşamı Mesut Süre, 9 Ocak Salı akşamı Cem İşçiler, 10 Ocak Çarşamba akşamı ise Doğu Demirkol stand-up gösterileri ile Bebeköy Backbar’ın içerisinde yer alan TOY Comedy Club’a konuk oluyorlar.

TOY İstanbul’un, komedi için yeni bir cazibe merkezi oluşturmak hedefiyle hayata geçirdiği TOY Comedy Club, yeni yılda da Bebeköy Backbar’da her hafta stand-up dünyasının bilinen isimlerini sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Sevilen radyo programcısı ve stand-up sanatçısı Mesut Süre, 5 Ocak 2018, Cuma akşamı “Siz Hepiniz Ben Tek” adlı tek kişilik interaktif stand-up gösterisiyle TOY Comedy Club’da izleyicilerle buluşacak. Uzun yıllardır farklı radyo istasyonlarında “Rabarba” programıyla dinleyicilere ulaşan Mesut Süre, seyircinin de dahil olduğu eğlenceli gösterisinde, sokaktaki, günlük mizahı sahneye taşıyor. “Eğer rakımınız diğer insanlardan yüksekse anlatacak daha çok şey vardır” diyen Süre gösterisini; “Uzun boylu bir adamın topluma adapte çabası, çocukluk, ikili ilişkiler, futbol, modern hayat ayrıntıları… Akılda kalan bu gösteri için, buyursunlar gelsinler.” diye anlatıyor.

Cem İşçiler, 9 Ocak 2018, Salı akşamı TOY Comedy Club’da stand-up’a ilk başladığı zamandan bugüne uzanan eğlenceli hikâyelerini anlatacak. İşçiler, bugüne kadar 10 ilde, 200’den fazla sergilediği tek kişilik gösterisi “Açık Konuşuyorum”a, popülaritenin hayatına getirdiği değişiklikleri de eklediği yeni gösterisi “Komik olan ben değilim” ile devam ediyor. Hem çalışıp hem de sahneye çıkan, izleyicisiyle çoğu kez metrobüslerde karşılaştığı için bir türlü “Sahne Sanatçısı” havasına bürünemeyen komedyen, yine aileden birisiymiş gibi eğlendirecek.

TOY Comedy Club’da 10 Ocak 2018, Çarşamba akşamı ise, çeşitli fenomen videoların kahramanı olan komedyen Doğu Demirkol seyircisiyle buluşacak. Stand-up gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Demirkol izleyicisinin karşısına, iddialı ve mütevazı duruşu arasındaki mizahi çizgide çıkıyor.

Başlama saati 21.00 olan gösterilerin biletleri, Biletix’ten ve TOY Comedy Club’tan temin edilebilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kardeşim İçin - Out of the Furnace (2014) Yargıç - The Judge (2014) Müstakbel Damat (2022) The Insult: Hakaret - The Insult (2018) Eyvah Babam - About My Father (2023) Hemen Döneriz (2019)